Saj to je “čisti” oled, samo imaš različne tehnologije izvedbe.
![]()
QD-OLED vs. WOLED: What Type Of OLED TV Should You Buy?
If you're shopping for a home theater TV, one of the toughest decisions can be choosing between QD-OLED vs OLED.www.rtings.com
Ja, C4 ima vgrajen WOLED panel srednjega "M" razreda, S85f pa nižjega "J" razreda. Pri proizvodnji panelov prihaja do njihove različne kvalitete. S početka so te panele razporejali v tri skupine: P/M/J. Sedaj jih pa razporejajo v 5 skupin. Tudi letošnji LG TVeji ne bodo več samo z oznakami B/C/G, ampak bodo B in C modeli razdeljeni v 2 ali 3 podskupine. Več o tem bo znanega že danes, ko se začenja sejem CES.Saj tudi C4 je WOLED
Drugače pa če že Samsung, potem 90F serija. Je QD OLED.
Isti ni, je pa podobno. Oz za nas navadne uporabnike je res bolj kot ne isto.Pol je to potem vse isti šmorn.
Uff, potem pa kupi televizor, če je toliko enih spremenljivkJa, C4 ima vgrajen WOLED panel srednjega "M" razreda, S85f pa nižjega "J" razreda. Pri proizvodnji panelov prihaja do njihove različne kvalitete. S početka so te panele razporejali v tri skupine: P/M/J. Sedaj jih pa razporejajo v 5 skupin. Tudi letošnji LG TVeji ne bodo več samo z oznakami B/C/G, ampak bodo B in C modeli razdeljeni v 2 ali 3 podskupine. Več o tem bo znanega že danes, ko se začenja sejem CES.

Zakaj pa misliš, da Samsung 10 let ni hotel vgrajevati LG OLED panelov v svoje TVeje. Potem pa ko mu je uspela lastna proizvodnja OLED panelov, je pa takoj prvo leto prozvodnje OLED TVejev, naročil za 6.000.000 LG panelov. Ker Samsungu LG ni mogel dobaviti take ogromne količine panelov, in po tako nizki ceni, kot je želel Samsung, je posel propadel.Meni ni jasno zakaj Samsung jasno in glasno ne naredi črte. Vedno nekaj muti. Ena diagonala tak OLED, druga drugačen. Pa ameriški trg tak, EU drugače. Pa fak, zedini vse skupaj pa konec. Naredi črto med boljšimi modeli in slabšimi in pika.
Enako pri exinos vs qualkomm. Vedno neke mahinacije.
Meni je na mojem Lg c9 bolj kot ne razpadel daljinec. Original se ne dobi več, obstaja pa kolikor hočeš kopij. Lahko kdo katero priporoči, da je kvaliteta na ravni originala, sploh kar se tiče air mouse funkcije. Najraje amazon.de.