KSZ
peesda, niste zagrizli v mojo provokacijo ...
Evo, zdej pa zares: vem, da je slika boljša, preprosto vem. In hkrati se strinjam s Spaykiem ... važna je vsebina.
Kar pa me je zmotilo je to, da vseeno malce pretiravate. Če jaz na Sony 65 col (morda mera ni pomembna, a vsekakor se z velikostjo slike vidi več nepravilnosti) gledam film v HD, pa istega pri kolegu na OLED Philipsu vidim, da je tam slika res
bolj čista, črna bolj črna, ampak vsekakor pa ne morem reč, da je mojih 1400€ kaj dosti manj vrednih od njegovih 2200€ ...
Se spomnim časov fršterkerjev, ko sem imel onkyo fršterker lower/middle range (nekje vmes). Pa sva šla s kolegom v en studio poslušat Gryphona (če ne veste, kaj je to, vam verjetno ni pomembno) ... no, morda (?) je bil zvok res boljši, bolj clean, ampak šele po tem, ko si videl, koliko Gryphon stane ...
Ja, se strinjam, OLED v primerjavi s "klasiko" ZAGOTOVO je boljši, ampak toliko zelo pa spet ne, kot tu želite prikazat.
Da me ne boste napadli, DA, je boljši. Ampak kot sem dejal, važna je vsebina. Če gledam SLO 3, tiste njihove seje, je čist vseeno, če bi jih gledal na CRT