D_K, noben TV ti ne bo zmogel primernega zvoka, ker fizično to ni mogoče. Tako da glede tega se ne obremenjuj in kupi najcenejši soundbar z wuferjem in bo zvok boljši.
Glede burnina pa tudi mene skrbi, kako imajo to sploh urejeno TVji, generalno mislim, ne samo philips, je nastavitev, da se izklopi po fixnih minutah in tega ne moreš spremeniti? ker če ti otrok da recimo sliko na pavzo pa nisi pozoren sploh na to?
Ne morem razumet, da je nekdo zaradi lučk pripravljen plačat cca 200€ več in žrtvovat vse prednosti, ki jih nudi B7, kot so: podpora več standardov HDR, Dolby Vision, Active HDR, in HDR Effeckt, ki ti neHDR vsebine upskalira v HDR, Dolby Atmos zvok, nekoliko višji barvni spekter, občutno boljši Input lag, da ne omenjam najhitrejši, uporabniku najbolj prijazen in brezhiben WebOs v primerjavi s počasnim in hroščastim AndroidomPS. glavne so mi bile lučke zadaj in ker mi je stari TV crknil sem ga rabil takoj Kaj dosti nisem razmišljal.
Če bi šlo na Viso tisti dan potegnit 2.5k bi vzel mogoče celo Sonya KD55A1. (baje je zvok boljši).
Pa to ti je točno to, kar nudi T2 že nekaj let.Predvsem in edino za ogled nazaj. Deluje na vseh kanalih, tudi HD, in to za 7 dni.
Brez skrbi ne rabi nobenega appa, se pa priporoča za androida, nekaj takega, ko zašteka:Preko česa, app imajo?
Ne morem razumet, da je nekdo zaradi lučk pripravljen plačat cca 200€ več in žrtvovat vse prednosti, ki jih nudi B7, kot so: podpora več standardov HDR, Dolby Vision, Active HDR, in HDR Effeckt, ki ti neHDR vsebine upskalira v HDR, Dolby Atmos zvok, nekoliko višji barvni spekter, občutno boljši Input lag, da ne omenjam najhitrejši, uporabniku najbolj prijazen in brezhiben WebOs v primerjavi s počasnim in hroščastim Androidom
Kako pa boš laufal EON na B7?