Civili več ne dajejo otrok v vrtec v Püščo?No ja, ne nakladaj.Nekako so socializirani vendar se noben Prekmurec ne druži s cigoti. Živjo živjo si rečejo in to je to.
Civili več ne dajejo otrok v vrtec v Püščo?No ja, ne nakladaj.Nekako so socializirani vendar se noben Prekmurec ne druži s cigoti. Živjo živjo si rečejo in to je to.
Kako zdaj? Nihče ali večina?A za par primerov ti posplošuješ? Nihče oziroma večina noče in nima stika s cigani!
LOLNe vem, ne poznam sistema v Kočevju. Ti ga? Poznam samo ljubljanskega in pišem o njem in sprašujem o razlikah s kočevskim.
Si kdaj skušal izpuliti stebriček ali odstraniti kolo v Ljubljani?
Sicer pa imajo Rome in bicikline tudi v Soboti, pa ni ravno slišati, da bi imeli probleme. Tako da tudi ni vsega za posploševati.
Ups. Štumpf, ja.LOL
Si kdaj poskušala odstranit bakren žleb s hiše?
V Novem mestu so privilegiranci ukradli bakren žleb s samega magistrata v strogem centru. Torej so v krajo biciklov gotovo poslali otroke.
Lokalci na FB paV Soboti so bili Cefizli. Lokalci v komentarjih ne izpostavljajo nobene etnične skupine.
https://sobotainfo.com/novica/kroni...stavbe-ukradli-zlebove-prebudili-skofa/469437
Klepčeva ne pozna sistema v Kočevju, pozna pa Bicikelj, kjer brez Urbane ne moreš do kolesa (razen če ga nekdo pusti nezaklenjenega, česar pa glede na kavcijo ne počnemo). Klepčeva tudi ve, da so v Ljubljani stojala in ključavnice tako zelo močne, da kolesa ne moreš ukrasti.V časopisih se ne sme širit negativa o manjšini.
A klepceva misli da bo kolesa ukradel oz uničil nekdo ki plača kavcijo/varscino?
Sem si pogledala kako izgleda sistem KOLU. Bicikelj izgleda veliko bolj varno.Klepceva nima pojma. Tudi v Ljubljani se da bicikelj ukrast . Ampak ker ni dovolj problematičnih oziroma jim kraja bicikljov ni v interesu jih pustijo...
V Kočevju je koncentracija problematičnih večja, in se zabavajo s krajo...
Ni fora v urbani in kavciji. Tvoja logika je smešna... Kot da banke ropajo samo komitenti poslovalnice... In bank ne ropajo niti niso vdirali v sefe ker so zaklenjeni...
Saj v tem je point. Tisto ko kar sem videla na fotkah iz Kočevja, ni ničemur podobno. Samo listek Ukradi me še manjka.Kaj problematični vejo kaj je stojalo s priklenjenim biciklom: odnesejo ga in bicikel gre pač zraven.
Klepčeva ne pozna sistema v Kočevju, pozna pa Bicikelj, kjer brez Urbane ne moreš do kolesa...
Meni ne zgleda ravno enako.Sem pogledal. Postaje in zaklep so čisto ok. Isti princip kot bicikelj. Samo kolesa so celo boljša (Krpani isti kot jih imajo postarji)... Povej ti meni klepceva zakaj bi bila lazja za ukrast? Edina razlika med lj in Kočevjem je % problematicnih ljudi glede na maso prebivalcev.
Cele Murgle v Ljubljani imajo bakrene žlebove pa jih ne ukradejo tako pogosto (če jih sploh) kot npr v novem mestu...a so v Ljubljani žlebovi bolje pritrjeni? Bolj kvalitetni žeblji?
Sistema v Kočevju še ne poznam, ker do sedaj na stojalih še nisem videl nobenega kolesa.Meni ne zgleda ravno enako.
Sicer pa mislim da edino bizi dejansko pozna oba sistema.
Sistema v Kočevju še ne poznam, ker do sedaj na stojalih še nisem videl nobenega kolesa.