Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
http://svet24.si/clanek/novice/crna-kronika/54591aebeb49a/elka-strojan-spet-obtozena
Elka Strojan zanemarjala 4-letno vnukinjo
05.11.2014
Bolj kot Monika JelinčičCitat:
Uporabnik ThorZEN pravi:
Torej so kar sposobni slaščičarji?
Citat:
Facebook, skupina "Mamice":
"Včeraj sem bila priča zanimivi situaciji v zdravstvenem domu. Sedela sem pri sestri in čakala, da me zdravnica pokliče, ko pride gospa romskega rodu in reče, da ima pregled v LJ (aja sem iz NM) in da rabi prevoz. Sestra ji je brez pomisleka napisala nalog za prevoz (rešilec jo bo peljal, čakal in odpeljal nazaj v NM). Seveda sem vprašala, če ta opcija obstaja in seveda, da obstaja ampak je ful strog kriterij. No vprašala sem tudi, na kakšen pregled gre ta gospa in po par sekundni tišini mi sestra reče, da ne želi težav in da zadnjič, ko je zavrnila prevoz jih je prišlo 10 nazaj in so ji grozili in kratkomalo jo je strah za sebe, za svojo družino. No ravno vceraj sem morala v LJ po AB, ker ga v NM nimajo in bi ga čakala par dni,ga pa rabim nujno. In vprašam za prevoz in mi reče, da žal ne, ker sem sposobna vozit... Svasta, enakopravno
Če je res:Citat:
No vprašala sem tudi, na kakšen pregled gre ta gospa in po par sekundni tišini mi sestra reče, da ne želi težav in da zadnjič, ko je zavrnila prevoz jih je prišlo 10 nazaj in so ji grozili in kratkomalo jo je strah za sebe, za svojo družino.
A misliš, da se bo za tistih 600€ plače je**ala s cigani in ostalimi?Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Če je res:Citat:
No vprašala sem tudi, na kakšen pregled gre ta gospa in po par sekundni tišini mi sestra reče, da ne želi težav in da zadnjič, ko je zavrnila prevoz jih je prišlo 10 nazaj in so ji grozili in kratkomalo jo je strah za sebe, za svojo družino.
113 v ZD ne dela ?
...
Kaj bo sestra naredila ko se bodo tako razpasli še musliči, šiptarji ?
Ki ga seveda častimo vsi.In potem pravijo da je premalo denarja v zdravstvu, sploh taiste med. sestre imajo sramotne plače za njihov obseg dela.Citat:
A misliš, da se bo za tistih 600€ plače je**ala s cigani in ostalimi?
Da nalog za rešilca, boli njo nekaj.
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Upam da drugič reševalci ne pridejo več sploh.
Banda pokvarjena !
Citat:
" Večkrat smo bili deležni že kakšne brce, zaušnice poleg verbalnega nasilja . Takšnega napada "do konca" pa še nikoli, reševalca sta morala bežati v sosednjo vas in se tam skriti v hiši, saj oni bi ju ubili, šli bi do konca ," je za TV Slovenija dogodek opisala direktorica zdravstvenega doma Murska Sobota Edith Žižek Sapač.