Citat:
Uporabnik Dr.Rugelj pravi:
Moram pljunit še malo: Gasilc v prostem času gre vedno pogasit če kje blizu gori, dohtar če vidi nekoga ki se je poškodoval tud pomaga, polcaj če vidi problem se obrne stran ker se noče izpostavljat. No razen na forumu.![]()
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
K meni so to metodo prisli preizkusat na dom
katero zdej? to z denarjem za operacijo al tisto s tonfo oziroma bejzbol kijem?![]()
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
ksz...
naju z mojim so v šparu V TRGOVINI "napadl", sicer babnci nista nč govorili, sta samo s svinčnikom na list papirja kazali.
Madona, človek še v trgovini nima več miru pred njimi
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik Dr.Rugelj pravi:
Moram pljunit še malo: Gasilc v prostem času gre vedno pogasit če kje blizu gori, dohtar če vidi nekoga ki se je poškodoval tud pomaga, polcaj če vidi problem se obrne stran ker se noče izpostavljat. No razen na forumu.![]()
Sicer ne vem zakaj je treba pljunit ampak ok...
Kdaj in komu ter na kak način sem v življenju pomagal niti ne vem zakaj bi ti bil dolžen pojasnjevat. Stran pa se še nikoli nisem obrnil. In če za to izjavo nimaš kakih dokazov bi blo korektno da se opravicis. Kaj pa bi po tvoje lahko naredil? Lej tehnično gledno imamo možnost tud da ga ustrelim samo to ni ravno zakonito. nahublat ga tudi ne smem. pač sem ga odgnal ker beračenje pri nas ni prekršek dokler ni vsiljivo. In od takrat naprej ga ni bilo več. Lahko pa bi mu dal dve vzgojni, ko me ne bi bilo doma pa bi ble razbite šipe al pa gume na avtih porezane. Veš temu se reče taktičnost ne pa gledanje stran.
Ja, saj, ubožec rabi denar za protikadilsko terapijo !Citat:
Uporabnik osiris12345 pravi:
ta isti je tud dostkat na bavarcu, tak suh pa visok, pa skoz ima mastne lase. Za recept nima, čik ima pa zmeri u gobcu.