Okvirji in nabiranje prispevkov za "operacijo"

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
in jima je 'tvoj' pokazal hudiča in pol?
grin1.gif

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
Hja, meni so pa sumljivi oni gluhonemi, ko hodijo okoli mizic pred kafiči z vizitko, kak je gluh in nem pa da naj kupimo neke drobnarije za drage denarje.

Na listku pa imajo poleg zapisanega besedila tudi slovensko zastavo natiskano. Me je to zbodlo, ker res ne vidim razloga, da če kdo denar fehta, da ma na listku tudi državno zastavo. Verjetno da ve, v kateri državi mora kateri listek kazat.

Tak da te gluhce sumim, da so kaki uvoženi romuni.

No, to pa bi bla goljufija, če špila na svojo invalidnst, v resnici pa je zdrav.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
no te so bli, ta gluhi. Enkrat so bli isto v lokalu pri šihtu, pa so nemo fehtal, prejšni večer so pa vsi dobro in glasno govorili na drugem koncu ljubljane
crazy1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.495
7.675
113
Citat:
Uporabnik Dr.Rugelj pravi:
Moram pljunit še malo: Gasilc v prostem času gre vedno pogasit če kje blizu gori, dohtar če vidi nekoga ki se je poškodoval tud pomaga, polcaj če vidi problem se obrne stran ker se noče izpostavljat. No razen na forumu.
grims-1.gif

Sicer ne vem zakaj je treba pljunit ampak ok...

Kdaj in komu ter na kak način sem v življenju pomagal niti ne vem zakaj bi ti bil dolžen pojasnjevat. Stran pa se še nikoli nisem obrnil. In če za to izjavo nimaš kakih dokazov bi blo korektno da se opravicis. Kaj pa bi po tvoje lahko naredil? Lej tehnično gledno imamo možnost tud da ga ustrelim samo to ni ravno zakonito. nahublat ga tudi ne smem. pač sem ga odgnal ker beračenje pri nas ni prekršek dokler ni vsiljivo. In od takrat naprej ga ni bilo več. Lahko pa bi mu dal dve vzgojni, ko me ne bi bilo doma pa bi ble razbite šipe al pa gume na avtih porezane. Veš temu se reče taktičnost ne pa gledanje stran.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.495
7.675
113
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
K meni so to metodo prisli preizkusat na dom

katero zdej? to z denarjem za operacijo al tisto s tonfo oziroma bejzbol kijem?
confused-1.gif

z nekim napisom je bil, nisem niti bral ker sem prej popenil.

Zidu nimam ker zivim v metropoli =P

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
ksz...

naju z mojim so v šparu V TRGOVINI "napadl", sicer babnci nista nč govorili, sta samo s svinčnikom na list papirja kazali.

Madona, človek še v trgovini nima več miru pred njimi

to so zgleda iz pariza uvozli okrog notre dama jih je po 40 komadov "gluhonemih", ki se med sabo na veliko pogovarjajo

Dr.Rugelj

Pripravnik
29. dec 2008
254
0
16
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik Dr.Rugelj pravi:
Moram pljunit še malo: Gasilc v prostem času gre vedno pogasit če kje blizu gori, dohtar če vidi nekoga ki se je poškodoval tud pomaga, polcaj če vidi problem se obrne stran ker se noče izpostavljat. No razen na forumu.
grims-1.gif

Sicer ne vem zakaj je treba pljunit ampak ok...

Kdaj in komu ter na kak način sem v življenju pomagal niti ne vem zakaj bi ti bil dolžen pojasnjevat. Stran pa se še nikoli nisem obrnil. In če za to izjavo nimaš kakih dokazov bi blo korektno da se opravicis. Kaj pa bi po tvoje lahko naredil? Lej tehnično gledno imamo možnost tud da ga ustrelim samo to ni ravno zakonito. nahublat ga tudi ne smem. pač sem ga odgnal ker beračenje pri nas ni prekršek dokler ni vsiljivo. In od takrat naprej ga ni bilo več. Lahko pa bi mu dal dve vzgojni, ko me ne bi bilo doma pa bi ble razbite šipe al pa gume na avtih porezane. Veš temu se reče taktičnost ne pa gledanje stran.

Ja kokr se jas ne zastopm v pravne reči, je tko da če en pripravi nekoga da mu da denar s špomočjo laži in potvarjanjem podatkov je to prevara. Ker pa si uradna oseba maš pa ziher kaka pooblastila da če vidiš lumparijo da kaj ukreneš.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.495
7.675
113
Za dolocene zadeve imam dolznost da kaj ukrenem. Vsekakor pa v privatnem casu ne bom tratil svoje energije za nekaj kar vem da je nedokazljivo. Sam si napisal da se na to ne spoznas torej ne pametovat
wink-1.gif
Moj cilj je bil da jih odzenem, ker nekih smiselnih ukrepov s strani drzave tu ni. Vsake toliko sodnik kakega izzene, se ga odpelje do meje z madzarko in cez dve uri je nazaj v ljubljani.

Dr.Rugelj

Pripravnik
29. dec 2008
254
0
16
Zanimiv je da je nedokazljivo marsikaj kar policaj vidi in bi lahko rekel na sodniji da je nekaj videl. Če vzporednico vlečem z vsakdanjim življenjem, ko me cajkan vidi da sm bil recimo nepripet, bo pisal in če se bom prtožu bo reku: vidu sm ga da je bil nepripet. Po vsem napisanem sodeč imam občutek da država res nima moči nad cigani z nobeno vejo oblasti neglede na to kaj počnejo in jih je sploh nesmiselno obravnavat kot ostale državljane.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.495
7.675
113
jah lej, ni tle point v cigotih.... Sama zadeva je tezko dokazljiva... Ce pa ze o samih cigotih - ja oni so prerasli zmogljivosti slovenskega pravnega sistema. Pa ne mislit da ni nic narejeno...veliko jih sedi, vedno vec jih tudi v pripor dajejo. Je pa res da jaz imam podatke vec ali manj za tezja kazniva dejanja. Kako pa ravnajo s tistimi ki tu pa tam kaj sunejo to pa ne vem...

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Pred cajtom je kolega avto v tivoliju na konc parkiral in je bila kar gužve in je eden eden nekaj mahal, da se ustaviva in potem je trajalo ene pol minute pa vidim na drugi stran parkirno mesto frej pa tam parkirava. Potem pa za nama prileti, da je brezposeln ampak da se počuti koristen, da promet usmerja. Pa, da če imava drobiž, ker nama je parkir zrihtal. Potem pa še reče, da je tablice vidu pa da sva z njegovih krajev (avto se ni vidlo od tam).

Ej, če to ni izsiljevanje pa ne vem kaj je. Najprej gužvo dela, ker res misliš da je kak redar, potem pa še folk nadleguje. Če, bi imel kakšen avto orenk, bi mu pa res še kaj dal. Boljš, kot da mi ga spraska ali pa kaj drugega naredi.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik osiris12345 pravi:
ta isti je tud dostkat na bavarcu, tak suh pa visok, pa skoz ima mastne lase. Za recept nima, čik ima pa zmeri u gobcu.
Ja, saj, ubožec rabi denar za protikadilsko terapijo !
Ne veš, kaki pekel je odvisnost...

wink-1.gif

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.302
34
48
41
Nekje v naši ljubi kokoški
Meni je bilo smešno ko nas je na kavici na terasi zmotila neka ženska z listkom kako je brez denarja in lačna. Jaz dobra duša nikoli ne veš ali je nateg ali ne, itak noče denarja ampak hrano očitno. Ji ponudim enega od mojih "več klobas in sira kot kruha" sendvičev in me pogleda kot da sem ji užalil celo družino in ga skorajda odrine od sebe. Nato odkoraka do naslednje mize kjer jo že prestreže kelnar in jo nažene, ni bilo prvič.