Okvirji in nabiranje prispevkov za "operacijo"

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
V zadnjem času sem že parkrat naletel na Rome, ki pobirajo denar za operacijo svojega hudo bolanega brata/sestre/... (s seboj paimajo tudi na karton nalepljeno fotografijo "bolnika", ki je potreben pomoči.
Harajo predvsem na parkirišču ob hali A v BTC-ju (na tistem dvignjenem delu), včasih jih je tudi več naenkrat. Govorijo lepo slovensko, stari so pod 20 let, v ozadju pa sem že večkrat videl cca. 25 let starega "brazilca", kateri pride po vsak "prispevek" sproti. Mislim, da so bili tudi že pri Lidlu.

Je to že primer za policijo?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:

Ne, to je primer za tole:

dkpolicijskipendrek.jpg

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Zadnjič sta dve mladi okvirki ( 15-17 let po moje) imeli "nabirko" na parkingu med Merkurjem in BigBangom. Plastična prosojna mapa, notri neki papirji in slika enega kao sorodnika, ki nujno rabi operacijo.
10.gif

Dr.Rugelj

Pripravnik
29. dec 2008
254
0
16
In kako se roka pravice ki takrat ni v službi odzove na očitno prevaro? Se izda da je policaj pokaže značko in zahteva osebne podatke da bi sprožil kakeršenkoli postopek al enostavno zavrne zadevo zapre vrata in si misli: ha bojo že sosedo nategnil.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
V zadnjem času sem že parkrat naletel na Rome, ki pobirajo denar za operacijo svojega hudo bolanega brata/sestre/... (s seboj paimajo tudi na karton nalepljeno fotografijo "bolnika", ki je potreben pomoči.
Harajo predvsem na parkirišču ob hali A v BTC-ju (na tistem dvignjenem delu), včasih jih je tudi več naenkrat. Govorijo lepo slovensko, stari so pod 20 let, v ozadju pa sem že večkrat videl cca. 25 let starega "brazilca", kateri pride po vsak "prispevek" sproti. Mislim, da so bili tudi že pri Lidlu.

Ja, je šetala ena paprika moškega spola okoli 18 let v torek po parkingu pri hali A z nekim listom in slikami ja.
Mene to ne zanima in ne gane.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.195
-8.825
113
Iz okolice KC v Lj lahko počasi spucate mlajšega pijančka/zafiksanca, ki stalno zbira denar za "recept", ki mu ga je pravkar dal zdravnik

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Najboljš da bi bil Apollo8 kar policist Alterja, da mu boste govorili kam nej gre, koga nej skine in koga naj kaznuje
smirk-1.gif

Poklič na 113 pa povej kaj te žuli.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Klasika, je bila ena fino zrihtana punca že na vratih stanovanja zaradi tega. Ko sem ji rekel, naj ******, se ni kaj dosti sekirala.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.495
7.675
113
Roka pavice je cigarilosu povedala, da naj ******, ko je bil glasen pa se je predstavila. No pol je se nekaj bentil ampak od takrat vec jih ni bilo. Je pa to dvorezen mec, ni mi do tega da mam na avtih gume prerezane itd... tko da razni rambo izpadi odpadejo.

Aja pa beracenje ni prekrsek dokler ni vsiljivo itd....tezko bos pa goljufijo dokazoval.

@jest5 Pa ne sam tega pol mas se dva k s kanglicami okoli hodita. Enkrat se je zgodilo, da je isti ze tretjo noc zapored prisel mimo mene in sodelavca in naju fehtal z zgodbico da mu je bencina zmanjkalo v avtu ma pa starega dedka... No s to razliko d aje tretjo noc ze z vecjo kanto okoli hodil. jaz vedno recem samo NE in grem dalje. Boli te kita.

osiris12345

Fizikalc
20. feb 2011
1.309
14
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Iz okolice KC v Lj lahko počasi spucate mlajšega pijančka/zafiksanca, ki stalno zbira denar za "recept", ki mu ga je pravkar dal zdravnik

ta isti je tud dostkat na bavarcu, tak suh pa visok, pa skoz ima mastne lase. Za recept nima, čik ima pa zmeri u gobcu.

Dr.Rugelj

Pripravnik
29. dec 2008
254
0
16
Moram pljunit še malo: Gasilc v prostem času gre vedno pogasit če kje blizu gori, dohtar če vidi nekoga ki se je poškodoval tud pomaga, polcaj če vidi problem se obrne stran ker se noče izpostavljat. No razen na forumu.
grims-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Je pa to dvorezen mec, ni mi do tega da mam na avtih gume prerezane itd... tko da razni rambo izpadi odpadejo.

Aja pa beracenje ni prekrsek dokler ni vsiljivo itd....tezko bos pa goljufijo dokazoval
A to je že zdaj uradno ? , da še samih sebe ,ne morte zaščitit in davkoplačevalci lahko pričakujempo od vas samo še položnico za 5km prehitro in podobno?
sprasujem se.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ksz...

naju z mojim so v šparu V TRGOVINI "napadl", sicer babnci nista nč govorili, sta samo s svinčnikom na list papirja kazali.

Madona, človek še v trgovini nima več miru pred njimi