v C5 aircrossu je prišel radarski, 2018. (sam drugač so ga vsi meli že 20+ let - prosto po alterju).Je bil kar avtomatik, natančneje Peugot 307 SW letnik 2025. Radar tempomat je sicer ustavil, pol se je pa začelo dret prevzemi kontrolo, speljal pa ni sam, tudi volana ne pusti spustit. Moj C5 letnik 2015 radarja še nima, verjetno se ga je pa dalo dobit ja.
Kot sem rekel, vsakodnevno vožnjo v službo in nazaj Tesli z veseljem prepustim, nimam težav s tem. ne vem pa, če bi plačeval 100 EUR na mesec za to.
Možno da zna tud 307 SW, sam sem mel to čudo premal časa doma, da bi se igral z nastavitvami. Men se je pred popolno zaustavitvijo začel dret take control pa rdeč je začel blinkat. Line assist dela pa precej bolje od Audija, tist kr neki volan popravlja in to nonstop.C5 air 2019 zna sam startati, kadar ga ustavi tempomat. Ce si ga pa sam z bremzo, si moral pa po gasu stopit.
FSD te nadzira vsake dve sekundi. Takoj bos dve sekundi nepozoren na cesto ti bo zacel jamrat.. po nekaj jamranja (ce se ne bos fokusiral na cesto) ti pa odvzel fsd. Pri AP si mu lahko kamero pokril pa je ravno tako.peljal. pri fsd ne sme..Vse je odvisno od zornega kota. Za tipično slovensko vožnjo: kuča-šola-posao-interšpar in nazaj, 1x na leto na pag + 4 vikend izleti je to vse skupaj brezveze.
Meni pa že karjola aktivni tempomat in lane asist izjemno olajša vožnjo, ker sem ogromno na avtocesti. Avtopilot bi bil velik upgrade, ampak močno dvomim da bi mu toliko zaupal, da bi jaz recimo med vožnjo dremal, ali trollal po alterju