tesla SUC bistrica cca 0,26€/kwhKoliko stane na eni povprečni hitri polnilnici polnjenje 40kWh?
Kmag-u se na daleč izogibam, če je le mogoče.volvo s kmag je ekstra lupaža
tesla ponoči ima celo 0.16€tesla SUC bistrica cca 0,26€/kwh
ionity Arja Vas cca 0,75/kwh
in vse vmes.
Kolko denarja?Vprašanje za poznavalce: Če bi se v naslednjih mesecih odločali za nakup 4x4 električarja SUV, kaj bi izbrali?
Pogoji: 4x4, 5 sedežev, mora biti sposoben vleči prikolico vsaj 1t NDM, imeti mora domet vsaj 450 km (brez prikolice) in ne sme biti kak polizdelek.
Vsekakor ne več kot 44k€. Za ta denar namreč že imam ponudbo, ki mi je precej všeč. Nobene znamke ne izključujem, nisem pa navdušenec nad pekinezerji.Kolko denarja?
Elroq pride v poštev?
to naredijo samo taki z baterijami 95 do 110 kwh... (torej premija se to gre, pa mogoče kak veliki kitajc..teoretiš. pa Y. ampak v praksi se voziš 20 do 80% pol je pa to 2 tretjini range450 km pri recimo 130km/h je tezka.. Pri regionalki pa ja.

Hvala bogu, ker ce bi vsi lovili te cente, jih ne bi nihče.Ne vem no, meni se ne da ukvarjat cele dneve, kje bom prihranil penny. Mi je prosti čas pomembnejši. Je pa enim brez družine verjetno vrhunec, ko prišparajo tist penny, ki ga itak porabi na poti do doma in za čike in kavo pri filanju. Dejmo šparat, pa naj stane kolikor mora.
YVprašanje za poznavalce: Če bi se v naslednjih mesecih odločali za nakup 4x4 električarja SUV, kaj bi izbrali?
Pogoji: 4x4, 5 sedežev, mora biti sposoben vleči prikolico vsaj 1t NDM, imeti mora domet vsaj 450 km (brez prikolice) in ne sme biti kak polizdelek.
Nisem govoril o času, ampak o tem, da tebe pride letni servis par 100€ verjetn, medtem ko EV tega ne potrebuje (tesla), razen tiste znamke ki na tak način lupijo folk - mislim da hyundai, pa kak bmw/merc tudi sigurno.
Hyundai EV imajo servis na 30.000 km ali 2 leti. Kar pride prej. cena 130 €Nisem govoril o času, ampak o tem, da tebe pride letni servis par 100€ verjetn, medtem ko EV tega ne potrebuje (tesla), razen tiste znamke ki na tak način lupijo folk - mislim da hyundai, pa kak bmw/merc tudi sigurno.