Okolju prijazni avtomobili

Hanzi

Guru
27. jul 2007
51.046
8.801
113
pri taščici
Dokler bo kupec na avto čakal pol leta, lahko ceno dvigujejo.
Samo naj ne jamrajo kako je ogroženih na mio delovnih mest.
Ko bo avto čakal kupca pol leta bo pa druga pesem.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

disc

Guru
4. feb 2011
2.642
744
113
Jaz mislim, da je k temu veliko doprinesla situacija po svetu (vojna v ukraini, iranu) in ne veš, ko se zbudiš, a boš imel sploh benz in po kakšni ceni bo. Cene vozil so tam tam , tako da vzameš elektriko , filaš doma (če je možno) in si zmagal.

• Všeč mi je

CLIO15

Guru
1. nov 2007
15.832
5.593
113
Evo veselje na Avtocesti pred Ingolstadt Om.

Cene da te rukne.

Screenshot_20260719_072738_clever-tanken.jpg

• Wow

sad

Guru
24. avg 2007
23.361
12.192
113
Še malo pa bodo samo še EVji za reveže.
Gospodarstvo crkuje, ves ostali svet se nam pa reži in pokupuje podjetja/tehnologijo in jih bo selilo k sebi.
Kar smejte se, ne bo dolgo trajal smeh.
Je Kitajska z jeklom lepo pokazala, kako se dela.

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.224
9.424
113
Lej, ti kar povej, ko bo Evropa spet napredila nekaj, kar dela in ne samo gobcala in jokcala kot otrok z večvrednostnim kompleksom, pa bomo spet kupili. Do takrat pa, če je v osnovi želja, da ko nekaj kupimo, tudi dela, izbire, kot kupovati drugje, nimamo. Nasrala sem se že tolikokrat v tem podpiranju domačega (ožje in šire), da imam počasi dosti. Bom pa načelno kupovala evropsko, kot vsi gobcači, pa naj to vnovčijo, kot jaz lahko njihove izdelke.

sad

Guru
24. avg 2007
23.361
12.192
113
Lej, ti kar povej, ko bo Evropa spet napredila nekaj, kar dela in ne samo gobcala in jokcala kot otrok z večvrednostnim kompleksom, pa bomo spet kupili. Do takrat pa, če je v osnovi želja, da ko nekaj kupimo, tudi dela, izbire, kot kupovati drugje, nimamo. Nasrala sem se že tolikokrat v tem podpiranju domačega (ožje in šire), da imam počasi dosti. Bom pa načelno kupovala evropsko, kot vsi gobcači, pa naj to vnovčijo, kot jaz lahko njihove izdelke.
Včasih je bolje biti tiho.
Se ni nanašalo nate in na poziv h kupovanju našega, ampak na butle ali pa podpačance v Bruslju, ki z vsemi norimi omejitvami uničujejo domačo industrijo in delovna mesta.

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.224
9.424
113
res, včasih je bolje tiho biti. kar ti govoriš, lahko vpliva na ceno, vsekakor pa ne na kvaliteto. in cene omenila nisem. če niso kitajci je pa bruselj. Če niso kitajci ali pa bruselj, je pa potrošnik. če niso kitajci, bruselj ali pa potrošnik, je pa marsovec... samo da ne bi bilo treba kaj naredit. in to je bil moj point, cajt da se s prstom kaže na "kdo je kriv" lahko preusmerijo v to, za kar sploh so, pa naredijo kaj, da bo delal.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
56.530
7.611
113
Kdaj bo folku jasno, da je predolgo zavlacevanje s prehodom na EV “unicilo” eu avtoindustrijo in ne kitajci, potrosniko ali bruselj…s figo v zepu so se vsi lotili tega, zdaj pa jok

• Haha
Reactions: mosseero

MrDaco

Guru
11. sep 2007
14.898
8.987
113
Kdaj bo folku jasno, da je predolgo zavlacevanje s prehodom na EV “unicilo” eu avtoindustrijo in ne kitajci, potrosniko ali bruselj…s figo v zepu so se vsi lotili tega, zdaj pa jok
Saj ne da je Kitajc odprl 50 tovarn na dan, ko je Ursula naznanila, da bomo leta 35 prepovedali prodajo ICE. Sigurno ni računal na vdor v EU.