WTF sem zdaj prebral.... pa madonca, če trdiš, da so mala jajčka dovolj dobra za povprečnega voznika. Z kuferamom z nekaj 100l. A ti voziš S-ko, pa niti familije nimaš.model S je dovolj velik, če te to zanima. Zato pa imam stara zlaufanja jajca, kot eni pravijo, ker si pač novega ne morem privoščiti. Prilagodil se glede na potrebe in zmožnosti.
mi na kraj pameti ne pade, da bi imel jajčka za avto...nikoli.
veliko EV voznikov, bi te demantiralo. Imam ICE, ki se veliko lepše pelje kot EV, denar za bencin tudi imam in se vse vozimo z EVZato ker se električna jajca ,kupuje za drugi avto in ne kot glavno vozilo pri hiši.
Torej tvoja votlina je sproducirala sledeče: familije se naj vozijo v malih kantah, ker več ne rabijo, ti sam pa v S, ker je udobno?
Ce bi me poslusala kako leto nazaj bi lahko francoska jajca drgnila se kakih 10 let z minimalnimi vlozki. Ti si mojster eksela, nariši.
Če bi prebral lasten link, bi opazil, da Vučić grozi tudi s prekinitvijo proizvodnje elektrike. Tako da malo manj pametuj.Kdo gre z dizlom za novo leto v Beograd???
Srbija ostala brez surove nafte, Vučić o tem obvestil državljane - siol.net https://share.google/kKfDqGRGrX5jPqnp6
Meni je tak smešno da ta nove EVje postavljajo ob bok bogi Tesli.... ta pa jih poje za malicoŠe vedno EV smeh... stroški polnjenja so vau vau vau, časi tudi, teoretične številke o fast chargu so ZF in tezki marketing... tudi range marketing, precej bolj kot ICE... in še vedno tesla hara... mercedes zjebal sistem, očitno bo še kakšno leto ali dve preteklo za nemca...