Okolju prijazni avtomobili

Steve

Guru
13. avg 2007
10.408
2.527
113
Sem si za hec pogledal domačo stran od Dacia Sandero in res ni težko ugotoviti, zakaj je najbolj prodajan avto. Za 14k dobiš vse kar rabiš v takem avtu: servo volan, električne šipe spredaj, klimo na knofe in android auto. Konec. In vozi se na 15 inč felnah. Ljudje očitno še vedno palijo na preprostost.

In potem nam prodajajo R5 kot cenovno ugodni ev, ki bo zdaj prodajna uspešnica. Konkurira pa sanderotu na 18" felnah, vso možno tehnološko kramo ki je noben ne rabi, led božična jelka v notranjosti,....vse to za točno duplo ceno od dacije

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
55.426
7.419
113
Pomeni je tu samo natolcevanje o tem kako folk rabi karavana, za enkrat ko pelje pralni stroj, in avto z 1000km, za enkrat ko gre v split? Zmorejo tudi z avti z 30l rezervoarja... ali pa nimajo potreb, da hodijo v split z avtom...ali pa...glej ga zlomka, jim ni važno tiste enkrat ko grejo dol?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
55.426
7.419
113
model S je dovolj velik, če te to zanima. Zato pa imam stara zlaufanja jajca, kot eni pravijo, ker si pač novega ne morem privoščiti. Prilagodil se glede na potrebe in zmožnosti.

mi na kraj pameti ne pade, da bi imel jajčka za avto...nikoli.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

MrDaco

Guru
11. sep 2007
13.552
7.650
113
model S je dovolj velik, če te to zanima. Zato pa imam stara zlaufanja jajca, kot eni pravijo, ker si pač novega ne morem privoščiti. Prilagodil se glede na potrebe in zmožnosti.

mi na kraj pameti ne pade, da bi imel jajčka za avto...nikoli.
WTF sem zdaj prebral.... pa madonca, če trdiš, da so mala jajčka dovolj dobra za povprečnega voznika. Z kuferamom z nekaj 100l. A ti voziš S-ko, pa niti familije nimaš.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.408
2.527
113
Torej tvoja votlina je sproducirala sledeče: familije se naj vozijo v malih kantah, ker več ne rabijo, ti sam pa v S, ker je udobno?

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.857
8.179
113
Torej tvoja votlina je sproducirala sledeče: familije se naj vozijo v malih kantah, ker več ne rabijo, ti sam pa v S, ker je udobno?

Na splosno, za vsak stroj, vsak naj kupi, kar rabi (in to so vsakdanje rabe, ne ekstremne, stroja se nikdar ne kupuje za ekstreme, ker ni racunice). Ce je denar, seveda lahko posezes po drazjem stroju, ampak to se neguje potem zelje, ne nujo. Avto pri tem ni nikakrsna izjema, ceprav je v nasem prostoru velikokrat tema za na emocije igrat. Brez enega pametnega razloga za to.

jezek

Guru
24. jul 2008
5.141
2.236
113
Ce bi me poslusala kako leto nazaj bi lahko francoska jajca drgnila se kakih 10 let z minimalnimi vlozki. Ti si mojster eksela, nariši.

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.857
8.179
113
Veliko govoris, veliko napovedujes, ampak se ne spomnim, da bi kdaj pravilno. Kdaj torej se ti je posrečilo?

MrDaco

Guru
11. sep 2007
13.552
7.650
113
Kako pa kaj polnilnice delajo dol po Srbiji? Sicer od Hrvaške meje do Beograda še s kolesom prideš, ampak ok, pač nebomo rinili v Beograd, ne z dizlom ne z EV.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.895
1.633
113
Še vedno EV smeh... stroški polnjenja so vau vau vau, časi tudi, teoretične številke o fast chargu so ZF in tezki marketing... tudi range marketing, precej bolj kot ICE... in še vedno tesla hara... mercedes zjebal sistem, očitno bo še kakšno leto ali dve preteklo za nemca...
Meni je tak smešno da ta nove EVje postavljajo ob bok bogi Tesli.... ta pa jih poje za malico :valjamse:
Super duper novi merceses - top nemška premija, najbolj sodoben in varčen..... potem pa meh....

• Haha
Reactions: Najbolji