To kar se ne prodaja ravno z uspehom?Čipi so problem za tovarno Wolfsburg, Golf in Tiguan.
To kar se ne prodaja ravno z uspehom?Čipi so problem za tovarno Wolfsburg, Golf in Tiguan.

Salonitke (nevaren odpadek) ti pod ritjoDaj nazaj na trg salonitke in se tudi bodo.
kar ne spremeni dejstva da so strup za okolje in cloveka
po realnih testih, doseg charge, stroški polnjenja in podobno, ga še vedno tesla nese (in to precej)... žal.Id 7 Pro limited sedaj v ponujajo za 37600eur? Je to dober deal?
Drugače pa pelji se z obema in si boš takoj ustvaril mnenje kateri je boljši.To je cena pred subvencijo?
Ga je vw se bolj oskubil kort Tesla svojo Y standard
Drži, samo razlika med mano pa tabo je, da ti se maš za ekologa, jaz ne.iz tega vidika tudi ti, tudi razlita nafta ni okolju ravno prijazna.
Ne si jemat kr srcu, tudi ti boš slej ko prej ekologDrži, samo razlika med mano pa tabo je, da ti se maš za ekologa, jaz ne.
Zato pa za tak avto kupiše Passata 2,0 tdi in rečeš; ko vas jebe....tu je catch, ti se mal pelješ naokoli narediš 15 km in si ustvariš mnenje... ja tako je pri ICE, ker veš kje in kako boš in koliko boš tankal.
Pri električarju da si ustvariš pravo menjnje je pa lastniška izkušnja, kako bo z polnjenjem, katere so v reali kompatibilne javne polnilnice, kako je z appi, kako se obnaša polnjenje in rokovanje in podobnoe fore ki ti krojijo žalostno življenje. Tu je glavni catch električarja. Na konc daš vseeno 45kilo... Povprečnež mora 5 let na stran dajat da si to privošči...
Lahko pa sicer skoćiš pa bo kar bo. To je tudi opcija. Pač vsak je drugačen.
Ja, seveda, vse to si od mene prebral. Nisem nikakršen ICE lover, samo meni je avto samo da pridem brez čim manj kompliciranja iz točke A na točko B za čim bolj optimalno ceno. Dokler mi to nudi ICE bo to ICE, ko bo to EV bo EV ali pa kaj drugega. Če bi imel možnost sončne elektrarne in net meteringa bi bil že zdavnaj EV lover. Torej, jaz ne problematiziram tvoje ljubezni do EV, ampak tvoje prepričanje da si s tem ekološki, kar pa niti od zelo daleč gledano ni res. Ekološki si samo če varčuješ z energijo, v vseh oblikah, ter začneš uporabljat avto samo v nujnih primerih, kjer pa ti z vozakanjem kar tako padeš na celi črti v smislu ekologije.Ja, enako. Tudi on bo potem postal EV lover, ko bo prešel. Zdaj je pač ICE lower in pač iz inata kontra EV.
Če spremljaš časovnico pisanja; prvo EV nimajo dovolj velikih baterij, potem EVji se prepočasi filajo, potem problem je priklopna moč...na koncu pa, ker ostalih argumentov več ni, pa od kod bo prišel štrom...a zaenkrat še nikoli ni bili problema s štromom pri nas![]()