10 letvze traja ta čas…Si pricakoval preskok cez noc? Vecina ljudi je ignorantskih in potrebujejo cas ali pa prisilo.
Game over za tvojo kitajsko jajco mogoče, ki še je kitajci nočejo.
Drugače pa bjorn lahko dela tudi 2k km pod štandgasom, realnost pa izgleda malo drugače.
Čisto slučajno ima zdaj znanec Y long range, 3 leta staro. Po darjanovo je degredacije ravno nekje 0.0005%.
Vožnja 550km iz A do Rovinja - 2x polnjenje vmes, sicer ne vedno do 100%, ampak tako je zahteval avto, ker drugače ni polnilnic vmes. Torej avto določi kdaj moraš srat, se pretegovat in kavice srkat.
matching diesel car performance - umiram od smeha
Z dizlom si na tej razdalji ravno na pol tanka.
In to bi naj bilo the "fastest and most efficient EV"?? Aja novi model...ki naredi mogoče 50km več.
Saj ne vem ali se tu nekdo norca dela, nima stika z realnim svetom, ali je samo f00kjen?
Aja sem vozil malo to teslo. Lepo potegne, ampak podvozje??? Omfg, v kaj tako zanič trdem se že dolgo nisem vozil. Moja karjola se vozi ko S klasa proti temu
Pred kratkim naredil pot, na kateri sem polnil 6x. Nič kritičnega, ampak sta dve stvari, ki mi pa nista ravno prijetni..Na celi poti 950km sn filal 3x (od tega enkrat na šuko čez noč), cena voznje glih za eno dobro kosilo.
Ajd, verjmame da mate eni mehurje za 1500km in 20 ur voznje. Nekateri nimamo več. Sn mel dizla, s katerim sn bp odvozu 1200km na kesl. Sj to je ful fin conversation starter in za napenjanje prsi po forumih, v praksi pa nič ka bistveno pomembno. Vsaj za normalne voznike ne.
slabo se vozi ta znanec. Men je usepl 450km trip z tem kitajcom k ga še kitajci nočejo samo z enim 25min polnjenjem. In to celo na 50kW polnilnici, k je bla glih fino na sred poti.
Na celi poti 950km sn filal 3x (od tega enkrat na šuko čez noč), cena voznje glih za eno dobro kosilo.
Ajd, verjmame da mate eni mehurje za 1500km in 20 ur voznje. Nekateri nimamo več. Sn mel dizla, s katerim sn bp odvozu 1200km na kesl. Sj to je ful fin conversation starter in za napenjanje prsi po forumih, v praksi pa nič ka bistveno pomembno. Vsaj za normalne voznike ne.
Mg3 kanto si ti peljal 450km na eni bateriji po avtocesti? Hojnik, slabo lažeš. Če že lažeš, daj vsaj tak da se zdi mogoče verjetno.
Pri meni pa je tako, da grem takrat scat ko se mehur javi, ne ko mi avto reče da moram it scat
Priklop kabla na praznilnici je bistveno dražji.A kakih kuplerajev pa ni zraven povnivnic?
razn če računajo po minutahPriklop kabla na praznilnici je bistveno dražji.