Ste se odločili.Smo se odločili (in ne ste se odločili). Spet: tako deluje demokracija. Tako moja kot tvoja, ker, kolikor razumem, živiva v isti državi (in EU).
Ste se odločili.Smo se odločili (in ne ste se odločili). Spet: tako deluje demokracija. Tako moja kot tvoja, ker, kolikor razumem, živiva v isti državi (in EU).
Ni daleč od resnice. Čeprav si niti ne upam pomislit kaj bo zamenjava.Se lahko še tudi drugače odločimo, saj bo NATO kmalu zgodovina in zelo verjetno tudi EU.
Kar se valute tiče je bolj slaba povezava med državami... Poljska - Zloti, Madžarska - Forint, Danska - Krona, Švedska - Krona, Češka Krona.....NATO zna res Trump sesuti. Za Evropo pa dvomim, ker je vse skupaj preveč povezano. Vključno z valuto.
Tole je že zelo podobno bivši YU; "oče da se cjepe" Uk je out, Madžari na veliko solirajo, Nemcem se je skisalo z eko fašizmom ...Ni daleč od resnice. Čeprav si niti ne upam pomislit kaj bo zamenjava.
Sej ne, da bi mogl bit glih kontra, najprej mestni pičipokiji in pol dalje preko hibridov do ostalega osebnega prometa. Vi pa zdej že o logistiki sanjate. O bože pomozi nam.Najprej se bo zgodilo v logistiki, ker tu so pomembne samo številke in ne občutek pa prepričanja.
Za takšne standardne linije je najlažje uvesti alternativne oblike transporta, ker je vse predvidljivo.
Imate pa tudi na You Tube kanal ElectroTrucker ki se je posvetil temu.
Ni slabo, lahko bi pa naredili "Radenskavod" od Radgone pa do Arje vasi! Če obstojajo plinovodi pa naftovodi bi mi imeli pa radenskavod.![]()
Na slovenskih cestah prvi električni tovornjak Radenske
Radenska, vodilni proizvajalec mineralnih vod in brezalkoholnih pijač v regiji, je v partnerskem sodelovanju s podjetjem Logistika Škerget vzpostavila redno dostavno relacijo z električnim tovornjakom.sobotainfo.com
To bi bil kar zanimiv podatek.Nič ne pišejo, moliko časa se polni baterija na tovornjaku.