Okolju prijazni avtomobili

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.877
1.033
113
Preden se dalje repenčiš. Si že našel material ki dokazuje, da sem jaz proti EV? Al si ful of shit?
Blentavi, rabis ocala al mozgane? Al ti je samo 'uslo'? Ce prvo, nehaj vozit, da ne bos k un truck driver kje most zabasal...

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.877
1.033
113
Heh, pa dej no. Kok si ti res star, picapekec? Kak problem je alter zvezdam mal alter shita nazaj servirat, neb si mislu res...

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.114
9.638
113
Heh, pa dej no. Kok si ti res star, picapekec? Kak problem je alter zvezdam mal alter shita nazaj servirat, neb si mislu res...
V bistvu dokazuješ s temi izpadi na osebnem nivoju, da si mal zaostal v razvoju iz otroka v odraslo osebo. Na čist enostavno vprašanje pa nimaš odgovora. Torej še enkrat, kje sem jaz rekel, da sem proti EV? Ko to najdeš, pol se lahko dalje pogovarjamo, do takrat pa pobegni nazaj v peskovnik za šolo. Bo šlo?

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.877
1.033
113
Da da, ajde se svojo psycho profesijo pokaz, dej :valjamse: Je pa konstruktivno debato in doprinos reku? Na Alterju? You gotta be kidding boah? Ne vem, al si res tup al se delas. Konstruktivna debata kle? Ajde, pokaz mi eno konstruktivno temo tukaj, v kateri nastopas oz. glumis neko lead vlogo? Pa da vidm in se razpocim. No, prosim :valjamse:

Enim pa res seka...

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.877
1.033
113
V bistvu dokazuješ s temi izpadi na osebnem nivoju, da si mal zaostal v razvoju iz otroka v odraslo osebo. Na čist enostavno vprašanje pa nimaš odgovora. Torej še enkrat, kje sem jaz rekel, da sem proti EV? Ko to najdeš, pol se lahko dalje pogovarjamo, do takrat pa pobegni nazaj v peskovnik za šolo. Bo šlo?

A boli, ko ne prides do svojga? Kot sem ti napisal, sam poisc svoja sranja, jst res ne mislm pacat po njih. Sem full of shit, vsaj priznam, za razliko od tebe in se par tukajsnjih 'zvezd' :cheer:Ki bi ugajal na vsak nacin a jih ego hebe... Ne moze i jare i pare pravjo dol... Al si al nisi, druge ni, kaj misls kje si? :valjamse: :nazdravje::D

hojnikb

Majstr
23. avg 2020
1.116
307
83
  • Haha
Reactions: MrDaco