Blentavi, rabis ocala al mozgane? Al ti je samo 'uslo'? Ce prvo, nehaj vozit, da ne bos k un truck driver kje most zabasal...Preden se dalje repenčiš. Si že našel material ki dokazuje, da sem jaz proti EV? Al si ful of shit?
Blentavi, rabis ocala al mozgane? Al ti je samo 'uslo'? Ce prvo, nehaj vozit, da ne bos k un truck driver kje most zabasal...Preden se dalje repenčiš. Si že našel material ki dokazuje, da sem jaz proti EV? Al si ful of shit?
Rabim in uporabljam očala. Se pravi si samo in zgolj ful of shit. Al si mislu da boš s to osnovnošolsko zbadljivko kej dosegu? Revše.Blentavi, rabis ocala al mozgane? Al ti je samo 'uslo'? Ce prvo, nehaj vozit, da ne bos k un truck driver kje most zabasal...
V bistvu dokazuješ s temi izpadi na osebnem nivoju, da si mal zaostal v razvoju iz otroka v odraslo osebo. Na čist enostavno vprašanje pa nimaš odgovora. Torej še enkrat, kje sem jaz rekel, da sem proti EV? Ko to najdeš, pol se lahko dalje pogovarjamo, do takrat pa pobegni nazaj v peskovnik za šolo. Bo šlo?Heh, pa dej no. Kok si ti res star, picapekec? Kak problem je alter zvezdam mal alter shita nazaj servirat, neb si mislu res...
V bistvu dokazuješ s temi izpadi na osebnem nivoju, da si mal zaostal v razvoju iz otroka v odraslo osebo. Na čist enostavno vprašanje pa nimaš odgovora. Torej še enkrat, kje sem jaz rekel, da sem proti EV? Ko to najdeš, pol se lahko dalje pogovarjamo, do takrat pa pobegni nazaj v peskovnik za šolo. Bo šlo?
Tebi seka ja.Enim pa res seka...
Kaj bo to v sloveniji? Za taki denar
Evo Aldi Golf za 190€ na mesec, brez pologa
Mogoče pa bo, v slovenskem "Aldi-ju" (Hofer) baterije že prodajajo. Sicer za začetek tiste po skonto ceni za el. aparate....Kaj bo to v sloveniji? Za taki denar
Peavilno, niti ne vem, da obstajas.Če ti kaj pomaga, jaz vse tvoje komentarje zgolj preskočim; kot da jih nikoli nisi napisal.
Tebi seka ja.
Ti raj dokaž svoje trditve. Do takrat pa pobegni nazaj v peskovnik.Ce gremo po tvoje: kje je tu kaksna konstruktivna tema v kateri sodelujes? Dej ne me v smeh spravlat...
Ti raj dokaž svoje trditve. Do takrat pa pobegni nazaj v peskovnik.
en čas nazaj so mel akcijo, če si vzel high spec model, si dobu tega osnovnega za povrh (5000km/leto za 4 leta lizinga).
Evo Aldi Golf za 190€ na mesec, brez pologa
pri nas ga maš za tadobro subvencijo, seprav 27800€. Medtem pa Golf GTI stane ene 10 jurjov večJa, za 2x mesecno polnjenje. Ce hoces mal vec, potem mak za doplacat.
Sicer pa hothatch x power za 300€...