Očitno ti baterijski avtočki sevajo. Ker so VSI lastniki tu gor ausglajzal. Ali pa skudujejo te debilne slisne frekvence. Ne vem kdo je rekel da so ti avti tihi?
Noben panike ne vzgaja, ti pišeš neumnosti, za katere bi ti bil še darjan mal fouš.... Zdaj si že drugič navijal za dvig cene nafte ker misliš, da se to tebe ne tiče odkar si božanstvo z EV. Zdaj sem ti že drugič povedal, da je tist kar v tank nafilamo še najmanjša težava. Zdej, al ti fasngo še zmer mamica kupuje, al ti pa res ni jasno, da dvig nafte udar po denarnici vse in za vse. Nazadnje ko je šla nafta v nebo so me trije tanki nafte na mesec koštal cca 100 EUR več, fasnga za tri najstnike nafutrat pa dost več od tega.Hej
Ne panike vzgajat.
Še vedno vozim tudi Golfa TDI ja.
Saj noben ni rekel, da je treba vse narediti takoj.
Bo pa v tej smeri šlo.
In dizel se da delat tudi iz drv, da bo Kalbo srečen.
Očitno ti baterijski avtočki sevajo. Ker so VSI lastniki tu gor ausglajzal. Ali pa skudujejo te debilne slisne frekvence. Ne vem kdo je rekel da so ti avti tihi?
Ta tehnologija, ki naj bi bila alternativa je? Če ni skrivnost, ker jaz je ne vidim. Zaenkrat gremo z nafte nazaj na kolm kot se zdi. Tud podatkov o proizvodnih kapacitetah biodizla nekak ne najdem, ker so očitno zelo zelo majhne in energetsko potratne. Električni tovornjaki ki prevažajo težke baterije poleg tovora ni neka tehnologija, da o ladjah ki so še kar po večini na dizel ne začnem.Skrenli ste extremo.
Lepo je da gremo na drugo smer vstran od nafte.
In ja tehnologija že tudi obstaja.
More pa biti prehod razumen.
In en del tega razuma je, da mora postajati vse kar je okoli nafte dražje in vse kar je okoli alternative cenejše za uporabnika.
Tisti ki pa bodo trmasto vstrajali na strani dizla pač naj to tudi plačajo.
In verjemi, da bodo prevozniki in ostali ki jih zanima samo TCo prvi prestopili.
Nima veze pleh in na kaj se kdo prevaža draga moja Jabe, tist je najmanjša težava. Težava je v verništvu, ki se dogaja tudi tam kjer imajo taki norci vpliv in glupe ideje. preber kaj je podbebni svet naklamfal v času svojega obstoja, te bo srat prijelo.
Sicer ena resna, zadnjič se je neko ženšče hvalilo kako je z 10km dosega prišla do doma ker ji dec ni avta nafilal prejšnji dan. Pa sem malo pomislil kako je to pri ICEjih. Kar poznam žensk zelo nerade tankajo (strah pred faličnim simbolom al neki takega po freudu ...) in so vse čisto panične ko zasveti rezerva (in zato takoj ko je tank pod 1/4 pošiljajo fante/može/sinove/fotre/sodelavce na tankštelo da dofilajo).
Glede na to kar sem gor napišeš imaš več kot dovolj znanja, da ovrednotiš budalaštine podnebnega sveta za to kar pač so, nerealne budalaštine. Kle govorimo o neki ekologiji, o javnem prometu recimo pa nobene. Najglasnejši ekolog puši in se vozi brezveze in tako dalje.
Sicer pa ne vem kaj toliko cartate te vaše otroke.
Jaz že morem od 5 razreda dalje sam skrbeti za mobilnost.
Takrat sem šel na drugo šolo ki ni bila v dosegu peš poti in dobil prvo avtobusno karto.
Dalje pa moped in pol avto.
Pa smo tudi šli v diskoteke po celem podravju od Šentilja pa do Ormoža.
je že zdavnej.Ne, ev naj postane boljsi. Ce lahko. To je vse.
To boš lahko povedal, ko bodo avte prodali in upoštevali še izgubo vrednosti. Do takrat je pa brezvezno lapanje.je že zdavnej.
Samo omejen v glavi ne smeš biti in mejne situacije ki so v promilih, obravnavat kot da so vsakodnevne.
Več kolegov vozi 180km v LJ in nazaj vsaki dan. Velika večina z ICE par z EV. Časa porabijo isto, če imaš spodoben EV.
Kaj mislite komu več ostane od kilometrine?
Jaz ne vem, kje ti živiš, ampak ne poznam nobene ženske, ki bi imela težavo s tankanjem. Pa tudi če ima, vsaka zna vtaknit EV v vtičnico doma. In imaš zjutraj spet 80% polno baterijo. To je tudi ena prednost EVjev, da ne rabiš več obiskovati črpalk.Pomojem ali so na tabletah za živce ali pa tik pred živčnim zlomom, ko med vsako vožnjo gledajo kako hitro procenti oz. doseg pada pa kje bodo spet polnili.
Sicer ena resna, zadnjič se je neko ženšče hvalilo kako je z 10km dosega prišla do doma ker ji dec ni avta nafilal prejšnji dan. Pa sem malo pomislil kako je to pri ICEjih. Kar poznam žensk zelo nerade tankajo (strah pred faličnim simbolom al neki takega po freudu ...) in so vse čisto panične ko zasveti rezerva (in zato takoj ko je tank pod 1/4 pošiljajo fante/može/sinove/fotre/sodelavce na tankštelo da dofilajo). Pa če dobro pomisliš "rezerva" je za okoli 100km ... skratka pri dosegu EVja 300km si zelo kmalu v območju rezerve, vsi omenjajo pa doseg do 0. A ni to malo paradoksano? Vsaj malo živčen bi moral vsak postat ko mu doseg pade na dvomestno številko, in to ni dobro za zdravje!
Lahko našteješ katere so TO subvencije za Fosilna goriva?
A toda kmetje lahko tankajo Kurilca po novem (pa ne vsi)
Pa da se Firmam povrne DDV za točeno nafto?
Mater ste eni glupi....