Končno, tak da bom odnehal. Itak sem bedak, da sploh izgubljam čas z vami.
Končno, tak da bom odnehal. Itak sem bedak, da sploh izgubljam čas z vami.
Stalno ne, je pa fajn, da lahko skočiš do (kot sem napisal) 140-145. Kar pomeni, da je fajn, da je končna 150, recimo. Pač eni te male avte uprabijo tudi za kak km AC ...No z mini avtom ni glih 150 za vozit. Pri malem mestnem je men važno da se do 70 izstreli, kar je več je že vseeno. Trenutno mi te stvari odlično pokriva Smart igračka.
Ker je to približbo isto (pač majhen, "mestni" avto). Ne rabiš nevemkaj, je pa fajn, da gre enih 150 max.Zakaj si pa sedaj privlekel noter osnovnega Clia, Pola? Pisal si o poskočnosti do 130km/h eUpa, ne Clia. Lool.
Ja, res je lepa oprema, sploh ko moraš vsakič telefon priklapljat na kabel. Čudovito. In ja vem, problemi prvega sveta.
In še tole: to, da tebe ne moti, ko se presedeš iz službenega, še ne pomeni, da nisi noter kot vreča krompirja. Pa zvočna izolacija je res prav čudovita. Fenomenalna. Praktično Phantom like.
Koliko ima do 100 je jasno. Ni glih hiter. Številkam se pač ne da ubežat. Še vedno pa bi šel zlahka 140 ali 150.Glej, ev butli lahko imate alternativna dejstva, ampak nekaj so dejansko izmerljivi podatki, pa lahko bljuvate kar želite.
In eUp je super avto za tisto čemur je namenjen, ampak ne mi o nekih hudih pospeških govoriti. Lahko nategujete YT napumpance, jaz sem ga dovolj vozil, da se samo nasmejim ob tem. Hotel sem opozoriti na to dejstvo, ampak očitno EV butli vete več, tak da bom odnehal. Itak sem bedak, da sploh izgubljam čas z vami.
Tud jest Smarta redno do Ljubljane, pa ni glih za nad 130 z njim, čeprav gre. Za po mestu je pa raketa, ko se izstreli s semaforja.Stalno ne, je pa fajn, da lahko skočiš do (kot sem napisal) 140-145. Kar pomeni, da je fajn, da je končna 150, recimo. Pač eni te male avte uprabijo tudi za kak km AC ...
Prednost EV v mestu je to, da samo gas pohodis pa ni treba se 5 saltat da na Celovški dosežeš omejitev 70kmh.Glej, ev butli lahko imate alternativna dejstva, ampak nekaj so dejansko izmerljivi podatki, pa lahko bljuvate kar želite.
In eUp je super avto za tisto čemur je namenjen, ampak ne mi o nekih hudih pospeških govoriti. Lahko nategujete YT napumpance, jaz sem ga dovolj vozil, da se samo nasmejim ob tem. Hotel sem opozoriti na to dejstvo, ampak očitno EV butli vete več, tak da bom odnehal. Itak sem bedak, da sploh izgubljam čas z vami.
Sam bi vsem avtom omejil hitrost na 130. Za ostale ki jim to no dovolj pa v vsako regijo eno kvalitetno dirkališče. Zakaj pa potem sploh imamo omejitev 130.Ker je to približbo isto (pač majhen, "mestni" avto). Ne rabiš nevemkaj, je pa fajn, da gre enih 150 max.
Ne, v 500e nisem kot vreča krompirja, zvočna izolacija je tudi čisto OK.
Zato da se kazni kasirajoSam bi vsem avtom omejil hitrost na 130. Za ostale ki jim to no dovolj pa v vsako regijo eno kvalitetno dirkališče. Zakaj pa potem sploh imamo omejitev 130.
Ne sekiraj se, tam vozijo 100 do 120 kmh na sredinskem pasu.Ka te boš pa delal potem v Nemčiji?
Ja skrajno desno.Ne pretiravaj, ziher vozijo med 70 in 90.