Ja, zdaj se 5 let starega dobi ze za ceno novega.
Jaz tega fenomena ne razumem.
Se lako leto ali dve pa ga bos dobil ze za ceno golfa
Jaz tega fenomena ne razumem.
Se lako leto ali dve pa ga bos dobil ze za ceno golfa
Očitno imamo različne kriterije, kaj je odločno. Ker jaz sem ga kar nekaj časa vozil in po nekje 90km/h je zadeva bolj boga. Pa tudi že prej ni ravno nek presežek. Slabih 12 sekund do 100km/h. Res buta.Sem skoraj kupil eUp - mi je tazadnji ušel za las. Sem predolgo razmišljal, in to ravno zaradi 130 km/h najvišje hitrosti. Ne rabim 230, ampak tam nekje 140 - 145 po števcu bi pa imel. Da se lahko pelješ po/malo čez omejitev na kratkih AC razdaljah (Grosuplje, Domžale, Vrhnika, Kranj ...). Na taki razdalji je vseeno, če ima zaradi tega manjši doseg. Sicer časovno nič kaj dosti ne prihraniš, ampak meni je pač fajn, da lahko je še nekaj bufferja okoli omejitve. Zato ni eUpa doma, niti zdaj, ko so rabljeni kar ugodni.
A ni običajno omejitev hitrosti zaradi tehničnih omejitev hitrosti vrtenja elektromotorja?Rad bi razumel, zakaj tak limit. Avto po mojem brez problema lahko stegne čez 150 km/h z 83 konji.
Se pa strinjam, da načeloma to ni avto za divjanje. Za občasno kaj prehitet na avtocesti, pa dovolj.
To lahko napiše samo nekdo ki si ni nikoli lastil atmosferskega bencinarja tam od ranga 1.0 do 1.6... ..Očitno imamo različne kriterije, kaj je odločno. Ker jaz sem ga kar nekaj časa vozil in po nekje 90km/h je zadeva bolj boga. Pa tudi že prej ni ravno nek presežek. Slabih 12 sekund do 100km/h. Res buta.
In ja, 12 jurjev je res ugodno za 5 let star kupček pločevine, v kateri se voziš kot vreča krompirja v prtljažniku.
PS: leta 2020 je bila cena 12 jurjev top za nov EV.
Očinto ne, ker so pri faceliftu glasno razmišljali da bi mu končno dvignili na 150 kmh pa so si na koncu premislili.A ni običajno omejitev hitrosti zaradi tehničnih omejitev hitrosti vrtenja elektromotorja?
Seveda, ti si pravi tehnični inženir in veš točno vse kaj in kako. To hekneš in je. 200ka notri.Jasno je da je pri eUp omejeno, material bi komot dosegel visjo hitrost. Ni to ice ki mu sfali obratov…
Na fb je en frik ki je Volta nekako pohekal da leti preko 200, ceprav je osnova max 160
Moj prvi avto je imel 60KM, atmosferc. Pa nekaj avtov po tem so bili tudi atmosferci.To lahko napiše samo nekdo ki si ni nikoli lastil atmosferskega bencinarja tam od ranga 1.0 do 1.6... ..
Se pravi 2280 za 5 let garancije oziroma 10% kupnine.servisi za nov reno 5. fsekanci
Strošek servisov do 100 tisoč kilometrov oziroma pet let znaša okrog 550 evrov. Prvi servis je obvezen po enem letu, nato pa le na vsaki dve leti. Dokaj visok (1.730 evrov) je znesek za petletno garancijo (tovarniška garancija je dve leti).
WLTP, vpliiv na porabo, ni treba daljšega prestavnega razmerja v reduktorju (kar pomeni da je avto bolj živahen, pa tudi varčen pri nižjih hitrostih) ... Je kar nekaj plusov. AMpak noben ne odtehta minusa, da je 130 pač malo premalo, tudi za "mestni" avto.. Vsaj zame.Rad bi razumel, zakaj tak limit. Avto po mojem brez problema lahko stegne čez 150 km/h z 83 konji.
Se pa strinjam, da načeloma to ni avto za divjanje. Za občasno kaj prehitet na avtocesti, pa dovolj.
Koliko ima do 100 pa kak polo ali clio z osnovnim motorjem? Pa še kvačkat moraš in kuplngo brcat.Očitno imamo različne kriterije, kaj je odločno. Ker jaz sem ga kar nekaj časa vozil in po nekje 90km/h je zadeva bolj boga. Pa tudi že prej ni ravno nek presežek. Slabih 12 sekund do 100km/h. Res buta.
In ja, 12 jurjev je res ugodno za 5 let star kupček pločevine, v kateri se voziš kot vreča krompirja v prtljažniku.
PS: leta 2020 je bila cena 12 jurjev top za nov EV.
Elektrika bi itak mogla it prvo v ta mala mestna jajčka.Koliko gre eUp? Pa so bili razgrabljeni v 1 uri.
Za razliko od alterašev, ki morajo imeti doseg 1200km in hitrost vsaj 230km/h, se plebejci vozimo normalno in nam je jasno, da MESTNO JAJCE ne rabi it 230km/h in bomo pač tudi z limitom 130km/h preživeli. S 130km/h pa lahko brez težav tudi tovornjake na AC prehitevaš.
No z mini avtom ni glih 150 za vozit. Pri malem mestnem je men važno da se do 70 izstreli, kar je več je že vseeno. Trenutno mi te stvari odlično pokriva Smart igračka.WLTP, vpliiv na porabo, ni treba daljšega prestavnega razmerja v reduktorju (kar pomeni da je avto bolj živahen, pa tudi varčen pri nižjih hitrostih) ... Je kar nekaj plusov. AMpak noben ne odtehta minusa, da je 130 pač malo premalo, tudi za "mestni" avto.. Vsaj zame.
Zakaj si pa sedaj privlekel noter osnovnega Clia, Pola? Pisal si o poskočnosti do 130km/h eUpa, ne Clia. Lool.Koliko ima do 100 pa kak polo ali clio z osnovnim motorjem? Pa še kvačkat moraš in kuplngo brcat.
za 12 jurjev (po odšteti subvenciji) pa dobiš 2 leti star EV z 10 tisoč kilometri, lepo opremo in dovolj (pozimi 200, poleti 250 cca) dosega. In se ve voziš kot vreča krompirja, ker je prav prijetno vožnja. Me nič ne moti, ko se iz mojega službenega presedem.