Itak, sej je jasno. Vse se placa, cist vse. Zato pa mam mantro, da ce ze plačam, naj bo vsaj a. dobro, b. zdravo. Ce nikoli nisem kadil etc, ne mislim zdaj (ko lahko izbiram) placevati za podobno zastrupljanje. Seveda to potegne nekaj za sabo in s tem se je potrebno sprijaznit (ce je volja, pri meni je). Baterije v traflcu bi morale bit pa kar sestavni del. Jebiga, je toliko prednosti, da ni kaj pametovati. Seveda ne v vsakem traflcu, ampak to je nadgradnja omrezja, za to mora v duhu cimboljsega vzdrzevanja/stabilnega delovanja skrbeti upravitelj omrezja (SO-DO al kaj so) in to sam, brez da nas prca, ce bi kupil baterije pa to. To mora bit del omrezja, nevidno in da samo dela (ravna spice, stabilizira, kompenzira viske...). Seveda baterije stanejo, ampak saj imajo denar (ga leta jemljejo od nas prav za namen vzdrzevanja omrezja). Bo kaksno leto pac malo manjsi dobicek, je kaj narobe s tem? Se vedno bo dobicek. Pa tud sej niso privat firma (zaenkrat se ne)... kaj se res gremo? Ne pa da se nic oz. dela res samo najnujnejse, toliko da omrezje ne poklekne, ostalo pa samo dobicek in filanje zepov. Ne vem za vas, z mojega pogleda se tocno to dogaja ta trenutek, ze nekaj casa. Vse se prelaga na koncne uporabnike... pa famozni bloki, omreznina... Kaj ce nam dodatna NEK, ce ne moremo niti obstojece energije pretakati do koncnih uporabnikov? Ce smo limitirani k ribe v akvariju s porabo. Mi lahko kdo to razlozi? Saj vse lepo, samo ne vem za vas, sam sem mnenja, da tako vec ne more iti. Stvari grejo naprej in enkrat bo treba rec bobu bob. Cimprej! Pa tud ce kdo leti s polozaja, mi je cist vseen.