Ampak nekdo je moral zgraditi skladišča v Serminu, Račah Zalogu itd...Da filaš bencinsko ne rabiš daljnovoda.... tuki vam pade matematka.
Kupit cisterne za prevoz, vagone, tankerje..
Ni vse z lufta padlo.
Ampak nekdo je moral zgraditi skladišča v Serminu, Račah Zalogu itd...Da filaš bencinsko ne rabiš daljnovoda.... tuki vam pade matematka.
Sigurno je stara elektrika v rezervarjih, ne tukaj polnitEvo
Nikjer ni za polnit. Poglej priponko 95383
Yes. Sam ne v nekaj letih, kot si politika predstavlja.Ampak nekdo je moral zgraditi skladišča v Serminu, Račah Zalogu itd...
Kupit cisterne za prevoz, vagone, tankerje..
Ni vse z lufta padlo.
In kaj bi ti še rad za 16 jurjev? Nišan se pač plača, čeprav kar se štroma tiče niso glih eksperti.edino kar je , damo ugotovili da je to kvalitativni rang amija , torej en odlitek iz plastike... ko one cenen kit. igračke ki polnijo deponije.
Oprosti.gdo je nišan omenil? kaj te mede? a si vonto zašpilal?
ta eC3 pride 23 kilo+. ne subvencije poleg mešat.
Kakšno vonto? Če misliš tisto kuro, si pač bolan, ker še sem politiko mešaš.gdo je nišan omenil? kaj te mede? a si vonto zašpilal?
ta eC3 pride 23 kilo+. ne subvencije poleg mešat.
Ni nujno. Poglej Toyoto, ki ma hibride v malem prstu.Problem hibridnih "kruzerjev" je ne-kvaliteta, potem pa bi se folk zmrdoval ker bi crkovalo vse po vrsti. Pa še dražji bi bili kot kruzerji ICE ali kruzerji EV.
kaj pa če ti ati kupi, pa je zastonj?Oprosti.
Zakaj ne subvencije zraven mešat in če vzameš na firmo še odbitka DDV ja.
Ne razumem tvoje logike.
Mislim pa da bodo patronažne sestre to vozile po novem, zraven Dačije spring.
Jest itak mislim, da bi moral najprej poslat na štrom te majhne jajčke.
Moj Foter je že 20 let v penziji in mi nikoli ni mogel kupit avta.kaj pa če ti ati kupi, pa je zastonj?
gremo te do konca.