Realnost je taka da na koncu bomo vsi na njih
Od kot ti take čudne ideje? Ker je ena švabska kura tako rekla, ki stika z realnostjo nima?
Se ti zdi trenutno stanje takšno, da bi lahko sklepali, da bomo vsi ta jajca vozili?
Realnost je taka da na koncu bomo vsi na njih
Kje je meja, kaj je jajca in kaj ne?Od kot ti take čudne ideje? Ker je ena švabska kura tako rekla, ki stika z realnostjo nima?
Se ti zdi trenutno stanje takšno, da bi lahko sklepali, da bomo vsi ta jajca vozili?
Okolje smo zajebali že 10 nazaj....Stanje ne, ampak za okolje se gre
No vidiš, to vse že delamo, kateri smo na netmeteringu in imamo viškeIn zakaj imamo uporabniki dražjo elektriko čez dan kot pa ponoči, če so podnevi viški???
Naj dajo zastonj elektriko ko so viški, pa bom vklopil pomivalni stroj čez dan, pa dal vodo greti, pa vrgel na električni gril in ne na oglje??
Glede na trenutne razmere jo bolj rabiš ponoči kot čez danZato ker jo podnevi bolj rabis kot ponoci da sluzijo s tem. Al mislis da so elektro podjetje socialna podjetje in ne podjetja z namenom ustvarjanja dobicka?
Kje je meja, kaj je jajca in kaj ne?
Velikost baterije, hitrost polnjenja?
Poln si predsodkov.Namen uporabe. Za mesto so super, če imaš možnost filat doma seveda. Če ne je fail. Izven mesta pa to ne diram ni štapićem. Sem pogosto na ca. 600km dolgih poteh in mi še na kraj pameti ne pade da bi se zajebaval kje bom polnil, koliko krat moram it srat vmes od dolgčasa in basat sendviče, če polnilnica sploh dela, kak hitro polni, če lahko plačam s svojo aplikacijo, da je kdo pred mano... ebostavno ni teorije, pa če mi ga kdo šenka
Jap, tako pač je. In tako pač je pri ogroomno ljudeh. Zato mi niso jasne teorije ev sekte, da če je cenovno izenčeno, je EV jasna izbira, edina logična. Ne ni.Poln si predsodkov.
Ampak tako pač je.
Tudi na Tesli lahko polniš zadnje čase.
Kaj če bi vprašali vedeževalca Blaža, ker bi njegova napoved bila bolj točna.Čez 20 let bo na cestah kar se tiče osebnih vozil že preko 50% električarjev in preko 90% nove prodaj
Nemci so z veseljem naredili zanič EVje, da sedaj govorijo kako so brezveze, če lahko malo po otročje razmišljam.Kaj če bi vprašali vedeževalca Blaža, ker bi njegova napoved bila bolj točna.
V Nemčiji pa zapirajo fabrike električarjev. Povej jim da se motijo.
Namen uporabe. Za mesto so super, če imaš možnost filat doma seveda. Če ne je fail. Izven mesta pa to ne diram ni štapićem. Sem pogosto na ca. 600km dolgih poteh in mi še na kraj pameti ne pade da bi se zajebaval kje bom polnil, koliko krat moram it srat vmes od dolgčasa in basat sendviče, če polnilnica sploh dela, kak hitro polni, če lahko plačam s svojo aplikacijo, da je kdo pred mano... ebostavno ni teorije, pa če mi ga kdo šenka.
Tudi tovarne računalnikov so v Nemčiji zaprli tekom 1990ih, pa je vmes vseeno prodaja narastla za nekaj deset krat.Kaj če bi vprašali vedeževalca Blaža, ker bi njegova napoved bila bolj točna.
V Nemčiji pa zapirajo fabrike električarjev. Povej jim da se motijo.
Nemci so z veseljem naredili zanič EVje, da sedaj govorijo kako so brezveze, če lahko malo po otročje razmišljam.