Bos tegalga id7 vzel?Sluzbeni stromar pride julija, tale domač pa je v planu za jesen.
400km dosega ne pove kaj dosti. Če je 100kw baterija je tak doseg zaničID7 me je presenetil s porabo, pri moji vsakodnevi uporabi bi prevozil več kot 400 km z enim polnjenjem. Prostora koliko hočeš. Najbolj udobna voznja od vseh avtov, ki sem jih peljal v življenju (sedeži, brez hrupa, podvozje).
Android avto mi na splošno ne lezi najbolj zaradi filanja telefona, integrirana navigacija pa ni tako realna kot google (ali pa česa ne znam nastaviti?)
Je pa za po ovinkih velika tezka kravica...
kupimLogika pravi da ja.. Ampak še moram Teslo 3 probat (Y sem ze)... In ker nimam potrebe po tako veliko prostora (na zadnji klopi) še nic ni izkljuceno
Baterija je trenutno 1 opcija, 77 kWh neto.400km dosega ne pove kaj dosti. Če je 100kw baterija je tak doseg zanič
Koliko je poraba kw/100km in koliko je kratkih in kokiko AC če veš ?
Velja za vse avte. Bolje 2 toni na elektriko kot 1,5 tone na tekoče gorivo.Najbolj smešno je da za premikat 80kg človeka moraš zraven premikat še 2 toni oklepa. In 95+% energije gre za premikanje oklepa.
K pr smrdlivcu je pa tako zelo drugace?Najbolj smešno je da za premikat 80kg človeka moraš zraven premikat še 2 toni oklepa. In 95+% energije gre za premikanje oklepa.
To lahko na matematičnem primeru dokažeš?Predvsem to, da so smrdljivci pol lažji in ne porabijo toliko energije, da sami sebe okoli premikajo.
To lahko na matematičnem primeru dokažeš?
5litrov dizla = 17kw elektrike za 100km?
Za sleparjem ima tesla okoli 13, ce se ne motim, ali pa se manj…10 mogoceAja, pa da se ne natakneš. Že ta tvoja teza ne pije vode saj primerjaš neznano z neznanim. 17kw je verjetno tista famozna povprečna poraba tesle. Tako da ti že daješ best case scenarijo (vožnjo za sleparjem v tesli pri izklopljeni klimi).
Kaj naj ti potem računam brez kakršnih koli podatkov?