men če bi otroka povozil prestopnik, ki so mu že dvakrat vzel izpit..pa da bi mi otrok ostal invalid ali umrl..ga ubijem v isti sekundi.
Citat:
Uporabnik kazamurnik pravi:
Odvzem vozniškega???
Zakaj?
Če kršiš zakon to še ne pomeni, da ne poznaš prometnih predpisov.Saj s tem papirjem samo dokazuješ za lahko voziš po cesti.
Seveda pa zavestno kršiš prometne predpise.
Zakaj zdravniku ne odvzamejo licence, če zajebe pacjenta....oziroma zakaj sodniku ne odvzamejo poklica ,ker je ravnal protizakonito ,in pa seveda odvetnikom tudi.....pa policajem ko napišejo nepravilni zapisnik in ne ravnajo v skladu z zakonom, zakaj so politiki še vedno tam kjer so pa čeprav so zelo zgrešili pri nakupu policijsega ladjevja ,potem vladnega letala ,bla bla bla.......itd
Nobeden od vseh ostalih razen voznikov ni nikoli kaznovan ,kaj šele, da bi komu odvzeli poklic in šolo......pa saj naprimer taxist ,njim je to poklic...3x gre prehitro in je človek ob službo pa čeprav je dokazal in naredil "šolo" za voznika....zakaj za vraga nebi tudi drugi ostali brez poklica...pač naj ga opravljajo še enkrat.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
men če bi otroka povozil prestopnik, ki so mu že dvakrat vzel izpit..pa da bi mi otrok ostal invalid ali umrl..ga ubijem v isti sekundi.
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Si voznik začetnik naslednja tri leta
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Kršenje predpisov je zavestno, torej namerno. Če bi zdravnik nekoga ZAVESTNO ubil z napačnim zdravljenjem (torej ne kot posledica napake) in bi mu to dokazali, bi še kako ostal brez licence, pa tudi sedel bi za to.
odlično razmišljaš. tvoj invalidni otrok bi zagotovo cenil, da je njegov oče v zaporu, namesto da bi bil doma in mu pomagal pri njegovi invalidnosti..Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik Vprasaj pravi:
Recimo da pelješ čez naselje 300 kmh te ustavijo in pač steče postopek, greš k sodniku, on ti da 18 pik in posledično odzem vozniške. Zdej me pa zanima, baje imaš potem pol leta prepoved vožnje, in potem greš lahko naknadno deltati vozniško dovoljenje. Zej me pa zanima, ali si potem ko ga spet narediš, spet voznik začetnik, ali se ti vozniški staž nadaljuje. Govoim za zavarovalnico in in staž voznik začetnik.
Hvala
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ponovno opravljanje izpita je glupost. Tebi znanja nihče ne more stran vzet. Ti si se nekaj naučil in mi ni jasno zakaj bi ti nekdo to pridobljeno znanje stran vzel? Dobro bil si prehiter, bil si pijan ok, naj ti dajo obvezen obisk pri psihologu da se on s tabo pogovori ter naj dajo ogromno kazen, pošteno! Sem zato da se takim katerim ni rešitve odvzame izpit za vedno ker ogrožajo ostale, s tem da se pa izpit ponovno opravlja pa ni nobene poante, 95% se jih vozi še naprej tistih 6 mesecev, gre pa se tako ali tako za polnjenje proračuna. Seveda zopet se vozijo nove ure, pobere se nov DDV, itd... Skratka znanja ti nihče ne bi smel odvzet v kolikor si ga pridobil na legalen način.
Lp