Citat:
Uporabnik ChickenBoy pravi:
Če jaz izpolnjujem vse pogoje, da lahko pridobim izpit, mi ga država da in lahko se vozim z avtom po cesti. Po tem tudi sklepam, da če jaz ne izpolnujem pogojev za vozniški izpit, da mi ga država lahko vzame in s tem prepove vožnjo avtomobila. Pa so lahko to zdravstvene težave, prekrški,... v končni fazi sploh ni važno.
že že, ampak poglej še iz tega vidika - ti se nekaj časa matraš, se učiš in diplomiraš. sčasoma na podlagi te diplome dobiš eno lepo službo, vse lepo in prav dokler nečesa dobr ne zaj3b3š. zaradi te napake ti je odvzeta diploma, posledično izgubiš še službo (saj nimaš ustrezne izobrazbe) in evo, si pred goro problemov. popolnoma enako oz. zelo podobno je z vozniškim izpitom - pridobil si si ga s tem, da si pokazal določeno znanje in sedaj z njim služiš kruh.... zdej pa - koliko folka je izgubilo diplomo zaradi kkšnega kretenizma, ki so ga naredili na šihtu (enako kot prekršek na cesti, pokažeš svoje (ne)znanje / neupoštevanje pravil)? noben. pa izpit? ja kr nekaj folka....