Citat:
Uporabnik igi pravi:
Recesija? v Sloveniji? Pri toliko viška denarja, ko nikomur več 5€ nič ne pomeni?
5€ za vinjeto, 5€ če zamenjaš telefonskega operaterja, 5€ ko zamenjaš banko, 5€ ko zamenjaš elektro distrubuterja, 5€... v enem letu je to kar nekaj denarja. V 100 letih je to precej denarja. Tako je govoril moj šef in je v bistvu tudi zaradi tega na lestvici stotih...
Očitno pa nekaterim res ni težko in imajo špage dovolj!
poznam take ki so cel dan doma in pregledajo vse katloge da vidijo kje je kakšen zdelek cenejši... mislim, da na naslednji nivo ko bi računali stroške prevoza še niso prišli. čas je tukaj nepomemben saj so cel dan doma. pustimo to, da bi tudi doma lahko čas uporabili bolj produktivno... šparanje seveda, ampak na razumen način. ugotoviš, da letos še ne rabiš novega telefona - prišparaš. po celi sloveniji iščeš desetnevno avstrijsko vinjeto ki ima še štiri dni... ne prišparaš.Citat:
Uporabnik igi pravi:
Recesija? v Sloveniji? Pri toliko viška denarja, ko nikomur več 5€ nič ne pomeni?
5€ za vinjeto, 5€ če zamenjaš telefonskega operaterja, 5€ ko zamenjaš banko, 5€ ko zamenjaš elektro distrubuterja, 5€... v enem letu je to kar nekaj denarja. V 100 letih je to precej denarja. Tako je govoril moj šef in je v bistvu tudi zaradi tega na lestvici stotih...
Očitno pa nekaterim res ni težko in imajo špage dovolj!
Pa je ustreznost prelepljenja ASFINAG kontrola že potrdila kdaj?Citat:
Uporabnik yamahafazer pravi:
tudi naša vinjetra se da lepo prelepit na drugo vozilo.
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
bi se 20, 30, 40 km dalo tudi po lokalnih cestah zapeljati?
Citat:
Uporabnik keber pravi:
ni nevoščljivost ampak vrjetno se večini zdi neumno, da ti po celi sloveniji iščeš 10 dnevno vinjeto. če koga poznaš in imasta iste podti, seveda zakaj pa ne. ne pa da nekdo iz pirana gre iskan k nekomu v mursko soboto... predvsem slednje je tarča posmeha, ne pa posojanje prijatelju, sodelavcu...Citat:
Uporabnik pumaX pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Dalo bi se, a zakaj bi se?
Še enkrat povdarjam, da ko grem čez "mejo", kupim vinjeto. Mogoče bi se mi celo splačala letna, a meni teh 8 eur ni problem dati.
Ne razumem pa te Slovenske nevoščlivosti, ZAKAJ NE DATI VINJETE NEKOMU NAPREJ? Ponavadi jo itak vzame nekdo, ki bi se drugače cijazil po stari cesti.
Pustite, da vsak dela po svoje...ne rabite napadati ljudi, če pač vzamejo vinjeto od nekoga, ki je ne rabi več.
Saj vinjet ne ponarejajo! Veljavnost je legalna.
Kaj bi bili bolj srečni, da normalno nalepim vinjeto, pa nato avto nekomu posodim, da se pelje recimo do Graza???
Citat:
Uporabnik pumaX pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Dalo bi se, a zakaj bi se?
Še enkrat povdarjam, da ko grem čez "mejo", kupim vinjeto. Mogoče bi se mi celo splačala letna, a meni teh 8 eur ni problem dati.
Ne razumem pa te Slovenske nevoščlivosti, ZAKAJ NE DATI VINJETE NEKOMU NAPREJ? Ponavadi jo itak vzame nekdo, ki bi se drugače cijazil po stari cesti.
Pustite, da vsak dela po svoje...ne rabite napadati ljudi, če pač vzamejo vinjeto od nekoga, ki je ne rabi več.
Saj vinjet ne ponarejajo! Veljavnost je legalna.
Kaj bi bili bolj srečni, da normalno nalepim vinjeto, pa nato avto nekomu posodim, da se pelje recimo do Graza???
To s še enkrat nalimano vinjeto?Citat:
Uporabnik pumaX pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Pa je ustreznost prelepljenja ASFINAG kontrola že potrdila kdaj?
V zanjih 3.mesecih sem šla 2x čez mejo in obakrat je bila kontrola.
Citat:
Uporabnik keber pravi:
To s še enkrat nalimano vinjeto?Citat:
Uporabnik pumaX pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Pa je ustreznost prelepljenja ASFINAG kontrola že potrdila kdaj?
V zanjih 3.mesecih sem šla 2x čez mejo in obakrat je bila kontrola.