odrasli VRTEC.. Drugače ne gre

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.368
5.649
113
Kaj pa s "srbohrvaščino"?
:D prideš pa celo preko vrste......doživel 1x sam....

Pa tudi parx obratno.......naletu na modela k se mu je iz marsa vidlo da je "zemo"...ga nagovorim......se je sam naršču pa reku "nur deutch"...in ni šlo ne angleško ne po naše ne nč.....mogu pol njegov šef uletet da sem se zmenu po angleška kaj rabim

Uuuu pa en sheeptar u nemčiji tud......sam usta sm odpru pa ga pozdravu v srbohrvaščini......sem mogu potem urgirat višje da sem bil sploh obravnavan....z nezadovoljstvom seveda

I

Izbrisan uporabnik #9334

Kaj smo "SOKRIVI", oziroma ste "SOKRIVI"? Če kaj, potem to, da niste že pred n-desetletji menjali pokojninskega sistema na takega, katerega temelj ... .

Samo spomni se naših gospodarskih kriz, ki so nas bombardirale ena za drugo, od sredine 80. let naprej. Edini model reševanja gospodarstva je bil predčasna upokojitev. Ter bonificirane delovne dobe. Nekdo gre mirno s 50. letom v penzijo in uživa do 95. leta starosti, preden se ga Matilda usmili.

Tako je to pri nas. Tu pameti ni, ampak samo gašenje požarov in kupovanje političnih točk. :zavijazocmi:

Ker, potem v nadaljevanju, se najde nek zavožen politik z neko pravico do gobcanja, ki pripelje na vlado problem sive ekonomije oz. kako penzionistom preprečiti delati, saj odžirajo delo mlajšim :nigladek::nigladek::nigladek: .

Čisti politični populizem, pri nas se razmišlja, kako bi čim bolj zabušavali, namesto da bi vse naredili, kako bi čim več delali (in naredili seveda). Vsak penzionist ki je pri 70. letih pripravljen obračati volan v tovornjaku, ali pa viseti na recepciji, je "od Boga poslan", saj je sprostil nekega mlajšega za kaj bolj konkretna dela. Tudi dobiček firme je s tem višji, pa pritok denarja v državno malho posledično prav tako .

Tu se začne razmišljat o pokojninskem sistemu.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.368
5.649
113
Ja to kar ti omenjaš je Japonski "linearni" kadrovski sistem....

Pri nas so pa samo (finančne) piramide...