Sicer iz komunajzerskega časopisa (vsaj za nekatere), a se mi zdi vredno branja: https://www.delo.si/sobotna-priloga...ampak-vojsko-na-zivljenje-in-smrt-139512.html
eh, pusti starega. vsaka generacija je zase prepričana, da je najpametnejša in da bo po njeni smrti svet samo še propadal, johannes pa je lep primerek takega razmišljanja. le da si je on našel internet, kjer ostalim utruja, kako gre vse na slabše. tukaj ne gre za to, ali je kozarec napol poln ali napol prazen, temveč zato, da pač njegov kozarec vedno bolj prazen...
In kaj mi pomaga pri kuhi juhe vednost, kdo ti dr.i so?
Vsak je nafilan z nepomembnimi informacijami, tudi seniorji oz predvsem seniorji se držijo dotičnih stvari, kot da so edina pravilna stvar in si ne dajo rečt drugače. Edina razlika je, da pri mladih lahko določene stvari filtrirajo, starim juncam pa ni pomoči, je v glavo pribito kot "vstavi nekaj kar je pribito".
eh, pusti starega. vsaka generacija je zase prepričana, da je najpametnejša in da bo po njeni smrti svet samo še propadal, johannes pa je lep primerek takega razmišljanja. le da si je on našel internet, kjer ostalim utruja, kako gre vse na slabše. tukaj ne gre za to, ali je kozarec napol poln ali napol prazen, temveč zato, da pač njegov kozarec vedno bolj prazen...
johannes zna kdaj tud presenetit v pozitivnem smislu
Zgleda je dobil nek generik ki ma manj stranskih učinkov
>> Oba bova crknila, če nisi vedel.Oba bova crknila, če nisi vedel.
Le da sem jaz 70, ti pa največ 40. Če boš še živ, se mi javi, magari v onostranstvo, čez 30 let. Če jih boš dočakal 70. V kar hudo dvomim...
>>Splet je namreč poln nepotrebnega, nikomur koristnega, nepreverjenega dreka.
Se strinjam. Ampak splet ni samo www, kjer se kopiči predvsem drek, temveč omogoča še precej več. Samo kaj, ko tega ti ne rezumeš, pa pač pljuvaš po vsem
>> In "pametno" ugotavljaš, da imajo vsi tisti (recimo 6 miljard ljudi), ki imajo dostop do spleta, realne šanse, da postanejo vsaj Jankovići, če ne Rockefellerji...
lahko bi se tudi tako reklo. v družbi bogatašev poleg tistih, ki so zaslužili s prodajo banan ali top-shop krame najdeš tudi take, ki so npr. zaslužili milijone s preprodajo kriptovalut, ali pa so si le izmislili govorečega mačka
>> Samo eden od tisočev člankov, ki niso najbolj navdušeni nad spletom in vdorom tehnologij praktično povsod:
berem ta članek, pa nikjer ne omenja Kardashianov ali kaj podobnega. tebe moti samo splet, ali sodobne tehnologije na splošno?
Naredi primerjavo med vplačili zavarovancev v ZPIZ prejšnji mesec in izplačili pokojnin ta mesec in potem preberi svoj zapis še enkrat.
Ko prideš v leta, da prejemaš pokojnino, bi se moral vsakemu zaposlenemu lepo zahvaliti, da dela zate. In sedanji upokojenci nam. Tak sistem imamo.
V Nemčiji lahko komot shajaš samo z angleščino. Jasno če nisi v nekem zabačenem selu in če tvoje delo ne vključuje dela z ljudmi.morajo tudi nemško govorit...
Ja no pač...če si "u prolazu"....turistV Nemčiji lahko komot shajaš samo z angleščino. Jasno če nisi v nekem zabačenem selu in če tvoje delo ne vključuje dela z ljudmi.
Zakaj bi nižal volilno pravico? Priznam da me pri 16ih politika ni zanimala nevemkaj......volil bi tisto kar bi mi doma rekli. Da bi nekoliko uravnotežili (pre)staro volilno telo in prihodnost, bi moral imeti vsak državljan Slovenije volilno pravico. Do 16-ega ali 18-ega leta jo v njegovem imenu izvršijo njegovi skrbniki.
Kaj pa s "srbohrvaščino"?V Nemčiji lahko komot shajaš samo z angleščino. Jasno če nisi v nekem zabačenem selu in če tvoje delo ne vključuje dela z ljudmi.