odrasli VRTEC.. Drugače ne gre

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Berem take in drugačne teme in se smejem.. Ko vidim kak vrtec je to...:eek:

Levi in desni:bonk:

Se mečejo ven keri so bolši itn..:bonk::zavijazocmi:

Zame so vsi isti itn..

SDS je zmagala na zadnjih volitvah a so bili nesposobni sestavit vlade sedaj pa jokajo na različnih omrežjih...:zavijazocmi::nigladek:

Levi pa so itak levi lažejo kradejo in obljubljajo nemogoče itn..:gorjaca::gorjaca:

Kdo pa tukaj nor pa vrjame bilo ker strani je res nor do amena..:obesise::obesise:

Sej vem sedaj sledi napad z obeh strani itn itn...

Pa lep dan..( vsaj bom mel kaj brat ko bodo eni bluzili itn) :fredi:

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi, jtfc in sad

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.368
5.649
113
Čaki da pride kak nov obraz...bo vse drugače ;)

5. apr 2015
1.427
745
113
Nima smisla.. Creda ovc voli ali ene ali ene samo da drugi ni.. Na račun pridejo razni komiki in še večji nesposobneži, dejansko se pa vsi srečajo nekje v črni gori na jahti skupaj pa si talajo miljone in položaje ter se smejejo, kaka raja neumna smo in sledimo ko neke ovce že toliko časa..

jello

Guru
22. sep 2008
10.261
3.900
113
Berem take in drugačne teme in se smejem.. Ko vidim kak vrtec je to...:eek:

Levi in desni:bonk:

Se mečejo ven keri so bolši itn..:bonk::zavijazocmi:

Zame so vsi isti itn..

SDS je zmagala na zadnjih volitvah a so bili nesposobni sestavit vlade sedaj pa jokajo na različnih omrežjih...:zavijazocmi::nigladek:

Levi pa so itak levi lažejo kradejo in obljubljajo nemogoče itn..:gorjaca::gorjaca:

Kdo pa tukaj nor pa vrjame bilo ker strani je res nor do amena..:obesise::obesise:

Sej vem sedaj sledi napad z obeh strani itn itn...

Pa lep dan..( vsaj bom mel kaj brat ko bodo eni bluzili itn) :fredi:

Iz tegale kar si ti zdaj nasral (in še okrasil s smeški) pa kar buhti modrost. Tako zelo zrelo pisanje, da je že kar mal gnilo. Ne za v vrtec ampak za v dom upokojencev.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Hja ... stil pisanja je res za k penzionistom ... :p , ... sicer pa vsi čutimo, da je luna nekam v kjurtzu.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Sej je res !
Pri moji je že tako. Tečna postane kot pasji drek, pa še tardečo dobi, rata popadljiva ... z gobcanjem vred, ... potem pa še jaz ratam tečen :norec: . Mislim da je to posledično.

:oops: ?

I

Izbrisan uporabnik #9334

:D, to misliš z veliko? "Mesec" ? :valjamse:

Sej vem ja, malo se zezam , navsezgodaj.

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
579
113
[QUOTE="jello, post: 2764069, member: 4353"Ne za v vrtec ampak za v dom upokojencev.[/QUOTE]

Pusti ti upokojence lepo pri miru.

Smo zadnji ljudje na svetu, ki imamo naše znanje V GLAVI, ne pa na spletu, na googlu.

In ko bo nekega dne konec interneta, boste vi, mlajši, zaradi pomanjkanja informacij, letali naokrog kot kure brez glave.
Ker vam bo "vir informacij" zgorel, bo bombardiran, ne bo deloval...

Niti ene usrane goveje juhce ne boste sposobni skuhati!
Ker vas futrajo s POPOLNOMA NEPOMEMBNIMI informacijami, vi pa nimate filtrov, kriterijev, kaj si zapomniti in kaj ne...

Grem stavit, da STOKRAT VEČ mladih ve za Kardašjankino rit, kot recimo ve, kdo je dr. Ihan, dr. Brecelj, ali recimo Anton Komat.

• Všeč mi je
Reactions: Romzi in Kamele0N
I

Izbrisan uporabnik #9334

Kardašijanka ima čudovit mozolj na riti, Ihan, Brecelj in ostali pa ne.
To je razlika. :fredi:

• Všeč mi je
Reactions: johannes

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.368
5.649
113
johannes zna kdaj tud presenetit v pozitivnem smislu :)

Zgleda je dobil nek generik ki ma manj stranskih učinkov :D

5. apr 2015
1.427
745
113
Niti ene usrane goveje juhce ne boste sposobni skuhati!
Ker vas futrajo s POPOLNOMA NEPOMEMBNIMI informacijami, vi pa nimate filtrov, kriterijev, kaj si zapomniti in kaj ne...

Grem stavit, da STOKRAT VEČ mladih ve za Kardašjankino rit, kot recimo ve, kdo je dr. Ihan, dr. Brecelj, ali recimo Anton Komat.

In kaj mi pomaga pri kuhi juhe vednost, kdo ti dr.i so?

Vsak je nafilan z nepomembnimi informacijami, tudi seniorji oz predvsem seniorji se držijo dotičnih stvari, kot da so edina pravilna stvar in si ne dajo rečt drugače. Edina razlika je, da pri mladih lahko določene stvari filtrirajo, starim juncam pa ni pomoči, je v glavo pribito kot "vstavi nekaj kar je pribito".

In kdor nima "svojega jaza", je seveda pogubljen s Kardaši in raznimi dr.i. ... oz na kratko, beeebeeebeee

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
In kaj mi pomaga pri kuhi juhe vednost, kdo ti dr.i so?

Vsak je nafilan z nepomembnimi informacijami, tudi seniorji oz predvsem seniorji se držijo dotičnih stvari, kot da so edina pravilna stvar in si ne dajo rečt drugače. Edina razlika je, da pri mladih lahko določene stvari filtrirajo, starim juncam pa ni pomoči, je v glavo pribito kot "vstavi nekaj kar je pribito".

In kdor nima "svojega jaza", je seveda pogubljen s Kardaši in raznimi dr.i. ... oz na kratko, beeebeeebeee
eh, pusti starega. vsaka generacija je zase prepričana, da je najpametnejša in da bo po njeni smrti svet samo še propadal, johannes pa je lep primerek takega razmišljanja. le da si je on našel internet, kjer ostalim utruja, kako gre vse na slabše. tukaj ne gre za to, ali je kozarec napol poln ali napol prazen, temveč zato, da pač njegov kozarec vedno bolj prazen...