Odpusti mi sin, ker ti ne morem nuditi niti hrane

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Beda 9 članske družine
Maša je pozabla povedat da ima vsazga froca z drugim
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.484
5.686
113
Dej poprav link da vidmo mi to Mašo kok je kej.....
evil.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.484
5.686
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Kitajci so oz. bodo kupili 5% Ukrajine, oz. 7% njihove obdelovalne zemlje...

Ko si bil majhen ste se doma s krompirjem igrali ?
smile-1.gif

Lej tud vse naše firme se bodo mogle prodat.........če jih bo kdo sploh hotu še kupt
17758-icon_confused.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.484
5.686
113
+ da te lahko zato vsakič spotaknem in pobegnem preden se pobereš
evil.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik fija pravi:
Dobre službe imate,(sposobni ste več ali manj vsi to se vidi v času objav) da lahko take serjete po vsej verjetnosti v službenem času.
Ja , viš , zgleda da je večina Alterja v popoldanski izmeni, glede na čase objav.
tongue-1.gif

evil.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Pač tipična slovenska subkultura revščine. Mali dohodki in kopica otrok. Nimam simaptije do teh ljudi. Zakaj imajo 3 otroke, če si jih finančno ne morejo privoščiti?

To je vse nekaj Strojan style.

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Vso zgodovino so posamezniki ali skupinice neuspešno poskušali zavladati svetu, danes jim je to uspelo z denarjem, največja ironija pa je, da se večina prebivalstva razvitega sveta, s tem veselo strinja in jim pritrjuje,....tega še pa v zgodovini ni bilo, da se okupirana in izropana žrtev prostovoljno strinja s tem.
stupid-1.gif
40 let smo se strinjali da nas komunisti ropajo.

Vsaka država, kjer ni državljanske vojne, se praktično strinja s svojimi izkoriščevalci.

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Capl, Kitajci so ze vsaj 10 let cisti kapitalisti (brez neo-), po kopitu 1890 in Charlesa Dickensa... :S

Kje oni se vidiji komunizem meni ni jasno.
Rečejo komunizem, da ne bi kdo na idejo prišel revolucijo zganjat. (ker kao že imajo/so imeli - finta rudi!)

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
40 let smo se strinjali da nas komunisti ropajo.

Vsaka država, kjer ni državljanske vojne, se praktično strinja s svojimi izkoriščevalci.
No , ko danes gledam nazaj, me niti ne moti več teh 40let ropanja, ampak bolj zadnjih 20let uničevanja
cry12bpy.gif

ka je zaj , še niste iz nočne domov prišli, da ni nobenga gor
tongue-1.gif

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
ksz
http://www.rtvslo.si/slovenija...no-pomoc/318633
Citat:
Predstavnica foruma, Tereza Novak, je dejala, da se je od leta 2010, odkar vodijo podatke, za kar 18 odstotkov povečalo število uporabnikov humanitarnih organizacij. Lani so tako našteli kar 1,4 milijona vseh uporabnikov pomoči humanitarnih organizacij. Ker je med njimi več takšnih, ki so hkrati izkoristili več pomoči, so na podlagi ocene 50 organizacij, med njimi so tudi Rdeči križ, Karitas in druge, prišli do podatkov, da je 600 tisoč ljudi vsaj enkrat v letu potrebovalo pomoč humanitarnih organizacij, kar je 30 odstotkov prebivalstva, je opozorila Tereza Novak.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Sem se spravil racun poiskat... Ko je nekdo prijavil kako bi zgledalo, ce bi imeli "privat" policijo in ostale "pritikline" drzave?

Evo, prakticni primer, moj izpisek obcinskih (se pravi, post-tax, placam iz "neto" place) davkov. Kaj vidimo kot prvi dve postavki? :D Cifer pa raje ne pokazem, ker bo Capla kap.
smile-1.gif

Priponke

• 1863153-photo.jpeg
    60,6 KB · Ogledi: 97

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Da je v "civilizaciji" policija in gasilci placana ze tako ali tako neposredno iz davkov - well, "davkov", istega tipa placil kot je v sloveniji za vodo in smeti... Da je sicer organizirana s strani drzave, ampak placana pa NEPOSREDNO z "prispevki".

In da je celotna ideja in paranoja o "privatnih storitvah, ki jih drugace upravlja drzava" nepotrebna - ker je storitev ze cisto vpeljana in normalna.
smile-1.gif

Drugace pa, pogjel si malo kaj vse dela Serco:
https://en.wikipedia.org/wiki/Serco_Group

evil.gif
Hello there mr. Galt, didn't notice you in the corner. Je pa res, da mora drzava se vedno definirati zakone znotraj katerih delujejo, in standarde, ki jih morajo dosezti... In da bi jih v tem primeru morala (se) bolj nazdirati. To se pa po moje nikoli ne bo spremenilo.