Odprt center montessori

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

AndrejEnej

Guru
13. okt 2016
3.862
-1.026
113
150.000.000 km away
Me Stardec v tej temi je prepričal,
da na Alterju še nekaj časa rad bi tičal.

Zato predlagam naj odpre se nova tema,
kjer ne ta rdeči, ne ta beli ne bodo več imel' problema.

Nazadnje urejeno:

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.092
2.878
113
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Cerkve in kapelice so del naše zgodovine in smo na njih navajeni. Nič (no ja ) nimam proti cerkvam, me pa moti džamija ja. Problem muslimanov je, da se v veliki meri ne želijo integrirati v zahodno civilizacijo. Naj se doma mečejo na kolena in se derejo Allah je velik, samo ker so oni prišli sem v upanju na boljše življenje, naj spoštujejo običaje in se asimilirajo v družbo. Mislim, da se Evropi res ne piše nič dobrega v naslednjih 50 letih, ker če so naši katolibani meni malo smešni s to vero v nekega strička, ki nas gleda, so musliči 100x hujši.

Ironično pri takšnih (iz riti potegnjenih nazi) argumentih je to, da dejstvo, da si ti danes tukaj, pomeni, da je nekdo nekoč prišel sem in se ni asimiliral. Torej točno to kar očitate zdajšnjim prišlekom.
priden.gif

Ironicno ja, prebivalci nasih krajev, preden so jim predstavili krscanskega boga, enako velja za aborigine in indijance... morda se bo o evropejcih tako govorilo cez 500 let, da so jih iztrebili arabci, samo da nas tudi v rezervatih ne bo najti. Ali kaksen je tvoj iz riti potegnjen ultralevicarski argument. Multikulti refjudzis uelkom?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Citat:
Cerkve in kapelice so del naše zgodovine in smo na njih navajeni. Nič (no ja ) nimam proti cerkvam, me pa moti džamija ja. Problem muslimanov je, da se v veliki meri ne želijo integrirati v zahodno civilizacijo. Naj se doma mečejo na kolena in se derejo Allah je velik, samo ker so oni prišli sem v upanju na boljše življenje, naj spoštujejo običaje in se asimilirajo v družbo. Mislim, da se Evropi res ne piše nič dobrega v naslednjih 50 letih, ker če so naši katolibani meni malo smešni s to vero v nekega strička, ki nas gleda, so musliči 100x hujši.

Ironično pri takšnih (iz riti potegnjenih nazi) argumentih je to, da dejstvo, da si ti danes tukaj, pomeni, da je nekdo nekoč prišel sem in se ni asimiliral. Torej točno to kar očitate zdajšnjim prišlekom.
priden.gif

Ironicno ja, prebivalci nasih krajev, preden so jim predstavili krscanskega boga, enako velja za aborigine in indijance... morda se bo o evropejcih tako govorilo cez 500 let, da so jih iztrebili arabci, samo da nas tudi v rezervatih ne bo najti. Ali kaksen je tvoj iz riti potegnjen ultralevicarski argument. Multikulti refjudzis uelkom?

Glede na to da zelo ocitno obvladas tematiko.... 600mio Evropo naj bi prevzeli muslimani. Lahko ene par konkretni vprasanj?
a) prisli bi iz?
b) katero verzijo Islama (bodi pozoren na a)
c) kdo bi stal za tem (bodi pozoren na a) in b)
d) kako si to matematicno predstavljas?
e) kako to da drzave ,ki ze vecinsko muslimanske niso taksne?
f) ce Izraelu&Co ni ratalo spacati "islamsko drzavo" v 20mio (vecinoma muslimanski) Siriji bo to v 600 Evropi naredil kdo in kako?

pa naj bodo odgovori vsaj priblizno inteligentni
smirk-1.gif
resno me zanima kako si to neka (vsaj priblizno) razumna oseba predstavlja?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Za takega mozganskega trusta, kot si ti sem premalo inteligenten
pozdrav.gif

Ne vem, recimo prvi zadetek ko sem poguglal:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Islam_in_Germany
Kar zanimiv porast v parih letih, sploh zanimiv podatek o novorojenih otrokih.

lahko za zacetek obdelamo (zelo preprosta) vprsanja iz posta zgoraj? pa lahko potem zabredem globoko v statistiko & demografijo?
pa ni treba biti natancen

lahko tko, "zelo priblizno" opises kako si to predstavljas?

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.092
2.878
113
Aja pa eazy, niti priblizno ne obvladam tematike, moje pisanje na forumu izhaja iz mojih prepricanj in razmisljanj. Za razliko od 99% alter populacije, priznam, da se lahko velikokrat zmotim.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Aja pa eazy, niti priblizno ne obvladam tematike, moje pisanje na forumu izhaja iz mojih prepricanj in razmisljanj. Za razliko od 99% alter populacije, priznam, da se lahko velikokrat zmotim.

Vem da obvladas, se vidi iz pisanja. Slo je za sarkazem. Me pa zanima kako si nekdo tako zelo debilne kretenizme racionalizira v glavi da zvenijo "izvedljivo".

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.092
2.878
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:

Vem da obvladas, se vidi iz pisanja. Slo je za sarkazem. Me pa zanima kako si nekdo tako zelo debilne kretenizme racionalizira v glavi da zvenijo "izvedljivo".

Iz izkušenj v vseh temah, kjer sodeluješ v zvezi z muslimani, vem da si bolj trd v svojem prepričanju kot najhujši vernik, tako da reciva da se pač ne strinjava a ne. Jaz sem svoje mnenje povedal, dopuščam da je napačno na žalost pa močno dvomim v to.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Citat:

priden.gif

Glede na to da zelo ocitno obvladas tematiko.... 600mio Evropo naj bi prevzeli muslimani. Lahko ene par konkretni vprasanj?
a) prisli bi iz?
b) katero verzijo Islama (bodi pozoren na a)
c) kdo bi stal za tem (bodi pozoren na a) in b)
d) kako si to matematicno predstavljas?
e) kako to da drzave ,ki ze vecinsko muslimanske niso taksne?
f) ce Izraelu&Co ni ratalo spacati "islamsko drzavo" v 20mio (vecinoma muslimanski) Siriji bo to v 600 Evropi naredil kdo in kako?

pa naj bodo odgovori vsaj priblizno inteligentni
smirk-1.gif
resno me zanima kako si to neka (vsaj priblizno) razumna oseba predstavlja?

ste že tu in obrezujete

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:

Iz izkušenj v vseh temah, kjer sodeluješ v zvezi z muslimani, vem da si bolj trd v svojem prepričanju kot najhujši vernik, tako da reciva da se pač ne strinjava a ne. Jaz sem svoje mnenje povedal, dopuščam da je napačno na žalost pa močno dvomim v to.

Jaz lahko zapisem da je nebo crno pa ne pomeni da je... Zanimalo je na podlagi cesa in kako (priblizno) si to predstavljas... Sej ni treba narediti doktorata na zadevi...

Bova po otrocje? Ce 600mio ljudi na "eni strani". Potrebujes se vsaj 600mio na drugi strani (da si vsaj na 1:1). Ce se populacija Evrope poveca za 600mio bo njihova verska pripadnost najmanjsi problem.

Pa reciva da to ni problem... Ti zagotovo ves da je Islama razdeljen? Da organiziranega "vodstva" ali "nacrta" ni? Teh 600mio novih Evropejcev bo pripadalo kateri sorti? Vemo vsaj da gre konkurencne zadeve? Da se trenutno mesebojno koljejo na fronti?

Lahko bi sli se se globoko... Ampak ali ti vsaj priblizno klikno kako debilna je cela ideja?

jest5

Guru
18. avg 2007
26.085
-8.778
113
Citat:
Vemo vsaj da gre konkurencne zadeve? Da se trenutno mesebojno koljejo na fronti?

In fino bo, ko se bo ta konkurenca začela drkati med sabo še v Evropi. Krasno. Naravnost vrhunsko.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Vemo vsaj da gre konkurencne zadeve? Da se trenutno mesebojno koljejo na fronti?

In fino bo, ko se bo ta konkurenca začela drkati med sabo še v Evropi. Krasno. Naravnost vrhunsko.

In zakaj bi se drkali v Evropi ce je cel smisel "drkanja" vpliv v tisti regiji?
smirk-1.gif
Pa tudi sponzor "drkanja" tam je (predvsem) Zahod.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.085
-8.778
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:

In zakaj bi se drkali v Evropi ce je cel smisel "drkanja" vpliv v tisti regiji?
smirk-1.gif
Pa tudi sponzor "drkanja" tam je (predvsem) Zahod.
Aha, torej se zaradi zahoda sekte ne marajo med sabo
confused-1.gif
To je vsa razlika. Medsebojne ljubezni je enako, kot jo je bilo vedno.

V čem je smisel drkanja med sabo v Evropi, ko se jih bo nabralo malo več na kupu? Mislim, da to brez težav pogrunta moj 6-letni mulc. Katera sekta bo imela vpliv. Ker vsak misli, da je le tista njihova taprava

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
Valda ne misliš res o 1:1? Lahko jih je krepko manj pa uveljavijo svojo voljo

in kako tocno si to predstavljas? kako tocno bi mansina spravila "sharijo in shahado" (tm) skozi slovenski parlament (recimo)

ali karkoli ze...