Odprt center montessori

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.089
16.261
113
Podkupiš moderatorja, da on to naredi namesto tebe
grims-1.gif

Druga opcija pohvale nekega prispevka s strani uporabnikov pa je tale smajli -
467716-post_slo.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ivan te je spet poslal na alter, še zadnje upanje pred propadom na volitvah.

Čakali te bomo enkrat
smile-1.gif
Je Ivan tebi trn v peti
brez njega ti ne znaš živeti
so v Murgljah tebi morali komando dati
da moraš spet po vernikih kozlati
ker komunisti strašno se bojite
da Ivan vam spraši rdeče rite

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik ginek pravi:
Daj Snecer ne nakladaj spet s to prozorno propagando.

Pojdi tja pa poglej, samo verjetno tudi vrat ne bi upal prestopit.

Jaz nimam nobenega zakramenta, v avtu pa obešene black metal satanske križe. Par mojih hodi na to šolo, vendar ne hodijo k verouku, ni obvezno.

Nihče resno ne posiljuje z vero, lastnika ki bluzita s takimi, pa tud nihče resno ne jemlje glede tega. Zraven nadškofa je na otvoritvi bil predsednik Pahor. Zdaj pa še spiši teorijo zarote med komunisti in kleri.

Cerkev je ločena od države.

Isto kot če bi imeli Naci šolo z izbirnim predmetom o nacizmu in neobveznimi rituali.

Vse ostali izven tega bi itak bilo ok, vendar pa je fail že v osnovi.

Verske šole bi morali prepovedati. Mamila so za odrasle, ko se lahko sami odločijo, enak rang bi morale biti veroizpovedi.

Pred vsakim verskim objektom posebna tabla z opozorilom in nazornimi slikami kot na fotkah...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Povej Mateyček kaj naj zdaj napišem
da obvestilo o zasebnem sporočilu zbrišem
si mi poslal privat nekakšno sporočilo
bi zdaj jaz rad da obvestilo bi se skrilo
je obvestilo grde barve rdeče
kot komunisti strašno je moteče

Tiste sporočilo tvoje je zasebno
a dejansko ni prav nič posebno,
dobil si ga ker si tak pesnik pravi,
očitno za take fore masla povsem dovolj imaš na glavi.

Da pa oznako za to sporočilo zbrišeš
pa samo na desni strani križec si narišeš,
nato še klikneš gumbek "briši"
in evo - mirno dalje piši.
Sem res napravil kot si tle napisal
namesto križca sem kljukico narisal
ker tista rdeča barva res pri men ne paše
saj rad imam nedeljske maše
se obvestilo čudežno je skrilo
še Snečerju se milo je storilo

ALTF4

Fizikalc
8. apr 2017
627
177
43
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Tudi sam nisem navdušen nad temi verskimi šolami in mi to nekako ne gre skupaj z duhom časa v katerem živimo. Ampak glede na to kaj se dogaja z Evropo... Najbrz ste gledali dokumentarec na SLO2 v torek: Za tančico džamij.... V glavnem, jaz mislim da bo Evropa s takim tempom v 50 letih skoraj polovično muslimanska, tukaj mislim na severno in srednjo Evropo. Tudi mi bomo morda v kakih 10-20 letih odprli prvo Muslimansko šolo, seveda bodo to zagreti levičarji in multikulti fani zagovarjali, oprli pa se bodo ravno na razne Waldorfske in Montessori šole. Tukaj mislim da Katolibani pljuvajo v lastno skledo, mi pa lahko začnemo počasi gledati cene nepremičnin v Rusiji, na Češkem, Poljskem,... ker bomo kmalu bežali na vzhod pred miroljubnimi šeriatskimi šerifi.

Emm muslimanske sole so ze pri nas nekaj casa, malce bolj underground pac, mi je sodelavka ponosno razlagala kako se mora njen sin uciti koran.. pa dzamijo imate v ljubljani in nobenega protesta, ko pa pohlevni katolibani gradijo svoje sole za tistih par ovac, kateri edini greh je, da imajo vsake toliko cajta kaksna rajanja je pa vse narobe.

ALTF4

Fizikalc
8. apr 2017
627
177
43
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Zato, ker je rkc pri nas glavni verski provider in je od njih debata na vsakem koraku-vračanje gozdov, objektov, pedofilija, kurbarija ipd..
Ko bodo pa drugi toliko moteči, se bomo pa o njih zgovarjali..a je logočno?

Cerkev ima pri nas v lasti samo nekaj procentov gozdov, mislim, da okoli 3%... pedofilije je dokazano najvec v druzinskem krogu, zato najbrz tvoja histerija, ker imas slabo vest. kurbarije je po sihtih vec kot si lahko mislis, ce ti ne dobis onegavit, tvoj problem.
evil.gif

Fak a imate tle fetis na skavtinje pa ker vam ne dajo, je avtomatsko rkc kriva? Res ne vem zakaj taksna gonja? Mene se noben ni posiljeval ali vsiljeval vere razen muslimanov in jehovih pric.

ALTF4

Fizikalc
8. apr 2017
627
177
43
cerkve in kapelice so zgradili posteni slovenski kmetje skozi stoletja v lastnem potu in svicu. na svojih ramenih. sicer so vecino gotskih na mojo zalost potem predelovali v barok in nekaksne mesanice ampak lohka bi bil ponosen na zgodovino!

tlele pa milijoni kar kapljajo iz katarja pa nikomur nic sumljivega?!

jest5

Guru
18. avg 2007
26.085
-8.778
113
Poštene kmete je nafarbala duhovščina, da so gradili in plačevali
evil.gif

P.S. Pa a si ti tudi ponosen na pogansko zgodovino? Medvojno in povojno zgodovino? Sam tko, me firbec

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.092
2.878
113
Cerkve in kapelice so del naše zgodovine in smo na njih navajeni. Nič (no ja ) nimam proti cerkvam, me pa moti džamija ja. Problem muslimanov je, da se v veliki meri ne želijo integrirati v zahodno civilizacijo. Naj se doma mečejo na kolena in se derejo Allah je velik, samo ker so oni prišli sem v upanju na boljše življenje, naj spoštujejo običaje in se asimilirajo v družbo. Mislim, da se Evropi res ne piše nič dobrega v naslednjih 50 letih, ker če so naši katolibani meni malo smešni s to vero v nekega strička, ki nas gleda, so musliči 100x hujši.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.659
3.939
113
Ljubljana
hmpg.net
KSZ
Cerkev ima v lasti SAMO 3% gozdov v Sloveniji. Ima katera oseba morda več? Vse občine skupaj 4%, Država 20%.
Kdo ima več kot cerkev? Leta 1994 je imela cerkev 2374 hektarjev ali 0,2 odstotka vseh

V Sloveniji so vsakomur zagotovljene enake človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.
Država in verske skupnosti so ločene.
Verske skupnosti so enakopravne; njihovo delovanje je svobodno.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.089
16.261
113
Citat:
Uporabnik ferdo pravi:
V Sloveniji so vsakomur zagotovljene enake človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.
Država in verske skupnosti so ločene.
Verske skupnosti so enakopravne; njihovo delovanje je svobodno.

No tole na našo žalost pač ne drži. Nič od naštetega. V praksi seveda.

jello

Guru
22. sep 2008
10.262
3.901
113
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Cerkve in kapelice so del naše zgodovine in smo na njih navajeni. Nič (no ja ) nimam proti cerkvam, me pa moti džamija ja. Problem muslimanov je, da se v veliki meri ne želijo integrirati v zahodno civilizacijo. Naj se doma mečejo na kolena in se derejo Allah je velik, samo ker so oni prišli sem v upanju na boljše življenje, naj spoštujejo običaje in se asimilirajo v družbo. Mislim, da se Evropi res ne piše nič dobrega v naslednjih 50 letih, ker če so naši katolibani meni malo smešni s to vero v nekega strička, ki nas gleda, so musliči 100x hujši.

Ironično pri takšnih (iz riti potegnjenih nazi) argumentih je to, da dejstvo, da si ti danes tukaj, pomeni, da je nekdo nekoč prišel sem in se ni asimiliral. Torej točno to kar očitate zdajšnjim prišlekom.
priden.gif

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
torej načelo oko za oko, zob za zob? in ti se maš za bolj naprednega, huh?
priden.gif