Je Ivan tebi trn v petiCitat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ivan te je spet poslal na alter, še zadnje upanje pred propadom na volitvah.
Čakali te bomo enkrat
Citat:
Uporabnik ginek pravi:
Daj Snecer ne nakladaj spet s to prozorno propagando.
Pojdi tja pa poglej, samo verjetno tudi vrat ne bi upal prestopit.
Jaz nimam nobenega zakramenta, v avtu pa obešene black metal satanske križe. Par mojih hodi na to šolo, vendar ne hodijo k verouku, ni obvezno.
Nihče resno ne posiljuje z vero, lastnika ki bluzita s takimi, pa tud nihče resno ne jemlje glede tega. Zraven nadškofa je na otvoritvi bil predsednik Pahor. Zdaj pa še spiši teorijo zarote med komunisti in kleri.
Sem res napravil kot si tle napisalCitat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Povej Mateyček kaj naj zdaj napišem
da obvestilo o zasebnem sporočilu zbrišem
si mi poslal privat nekakšno sporočilo
bi zdaj jaz rad da obvestilo bi se skrilo
je obvestilo grde barve rdeče
kot komunisti strašno je moteče
Tiste sporočilo tvoje je zasebno
a dejansko ni prav nič posebno,
dobil si ga ker si tak pesnik pravi,
očitno za take fore masla povsem dovolj imaš na glavi.
Da pa oznako za to sporočilo zbrišeš
pa samo na desni strani križec si narišeš,
nato še klikneš gumbek "briši"
in evo - mirno dalje piši.
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Tudi sam nisem navdušen nad temi verskimi šolami in mi to nekako ne gre skupaj z duhom časa v katerem živimo. Ampak glede na to kaj se dogaja z Evropo... Najbrz ste gledali dokumentarec na SLO2 v torek: Za tančico džamij.... V glavnem, jaz mislim da bo Evropa s takim tempom v 50 letih skoraj polovično muslimanska, tukaj mislim na severno in srednjo Evropo. Tudi mi bomo morda v kakih 10-20 letih odprli prvo Muslimansko šolo, seveda bodo to zagreti levičarji in multikulti fani zagovarjali, oprli pa se bodo ravno na razne Waldorfske in Montessori šole. Tukaj mislim da Katolibani pljuvajo v lastno skledo, mi pa lahko začnemo počasi gledati cene nepremičnin v Rusiji, na Češkem, Poljskem,... ker bomo kmalu bežali na vzhod pred miroljubnimi šeriatskimi šerifi.
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Zato, ker je rkc pri nas glavni verski provider in je od njih debata na vsakem koraku-vračanje gozdov, objektov, pedofilija, kurbarija ipd..
Ko bodo pa drugi toliko moteči, se bomo pa o njih zgovarjali..a je logočno?
Citat:
pa dzamijo imate v ljubljani in nobenega protesta
Citat:
Uporabnik ferdo pravi:
V Sloveniji so vsakomur zagotovljene enake človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.
Država in verske skupnosti so ločene.
Verske skupnosti so enakopravne; njihovo delovanje je svobodno.
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Cerkve in kapelice so del naše zgodovine in smo na njih navajeni. Nič (no ja ) nimam proti cerkvam, me pa moti džamija ja. Problem muslimanov je, da se v veliki meri ne želijo integrirati v zahodno civilizacijo. Naj se doma mečejo na kolena in se derejo Allah je velik, samo ker so oni prišli sem v upanju na boljše življenje, naj spoštujejo običaje in se asimilirajo v družbo. Mislim, da se Evropi res ne piše nič dobrega v naslednjih 50 letih, ker če so naši katolibani meni malo smešni s to vero v nekega strička, ki nas gleda, so musliči 100x hujši.