Se strinjam, da mi nekdo postavi skupaj superba karavan in tole japonsko čudo sploh ni debate katerega vzet. Oba podobno dolgočasna avta, pač od a do b, je pa superb za moje pojme veliko več avta. Pa še všečneje oblikovan, tale navi v toyoti zgleda kot da bi si ga za 150 eur naročil iz ebaya, zadnji del vozila pa je tudi bolj kot ne podoben kakšnemu kitajskemu ponaredku.Citat:
Uporabnik Alan pravi:
@ all
Škoda je zmagovalec za normalen denar. madona sej se dobi že superba karavan z dosti opreme, pa mislim da je boljši avto.
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Skoraj še najbolj ugoden je kakšen passat (če ne gledam opla in forda ki sta zame pol razreda nižje). Z solidno opremo pride orenk pod 30 jurjev.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Skoraj še najbolj ugoden je kakšen passat (če ne gledam opla in forda ki sta zame pol razreda nižje). Z solidno opremo pride orenk pod 30 jurjev.
Z enako opremo kot Avensis z začetka teme pride cca 29 in pol jurjev ... Če ne verjameš, zalaufaj konfigurator.
Citat:
Japonci so pač dragi ker je jen (menda, nisem šel preverjat) drag.
Jaz sem bil malo razočaran nad kvaliteto izdelave notranjosti, armatura je pri skoraj novem avtu škripala kot hudič. Pooblaščeni serviserji so napako reševali z mazanjem stikov z neko mastjoCitat:
Uporabnik marc pravi:
Niti eden ne omeni insignie. Kakšno je vaše mnenje o tem avtu?
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Korejci v ponudbi niti nimajo primerljivega karvana. No, sedaj prihaja i40, ki pa tako opremljen tudi ne bo ravno poceni.
ADACova statistika se ne strinja s tabo. Aygo je boljši od Picanta, Auris od Ceeda ...Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Z enako opremo kot Avensis z začetka teme pride cca 29 in pol jurjev ... Če ne verjameš, zalaufaj konfigurator.
Toyota je zadnjih 15 let sedela na lovorikah in ponuja pokvarljivo robo pod nivojem kije. Kot "novinar" bi to lahko vedel. Pri nas pa to funkcijo lahko opravlja vsak gimnazijski maturant, ceprav mislim, da je ze valeta dovolj.
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
oblikovanja jim noben ne očita več, saj so najeli svetovno priznane oblikovalce in to se tudi odraža.. ševedno se pa zaostaja v materialih, in tehniki, ne dosti, ali ipak. zato pa je tudi nekaj cenejši. Da pa bodo čez par let ali pa kakšno generacijo ali dve tu nekje, pa je tudi jasno...vprašanje je samo če se jim bo splačalo delati "dražje" avtomobile, po mojem ne.