Ocenjevanje gostiln

pocast

Fizikalc
13. maj 2014
1.771
79
48
Uf ja...par dni vnaprej, okrog decembra, kar kak mesec...

Sedaj v coronskih časih, pa pomojem še bolj smotano
 

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
14.791
673
113
Res je, Čompa je vrhunec, posebna zgodba in doživetje... sicer ni take sile z rezervacijo, kak teden prej, bolje dva pa že poklicat, sploh zdaj ko si omejen samo od znotraj kjer res ni nekih kapacitet ampak ravno v tem je čar, da ni to ala Jurman industrija kjer prideš v čebelnjak. Kar se tiče negativne izkušnje z mizo ob šanku si kriv sam saj nisi izrecno zahteval določene mize, jaz vedno ob rezervaciji izpostavim da nočem mize pri šanku, še raje definiram določeno mizo ki mi je ljuba (naravnost od šanka), tista ob prehodu na WC tudi ni najboljša. Saj boš naštudiral ;)
 

Demz

Guru
15. avg 2010
12.327
2.418
113
Najboljši pasulj, kar sem ga uspel najti, po moji oceni : Labore !

Definitivno, sledim že zadnjih ... 4 leta. Načrtujem neko diverzijo na njihove punce, (če bi izdale kako finto itd :oops:), ker - pasulj pa zares naredijo tako kot noben.
 

Demz

Guru
15. avg 2010
12.327
2.418
113
Tisto se reče za povprečen pasulj. Tale je pa malce bolj imeniten.

Drugače pa ne vem, če je res tako "simpl". Ko se ga spraviš delat, imaš celo kuhinjo umazano ... je golaž mnogo bolj simpl.
 

McGiver

Guru
14. avg 2009
11.159
2.488
113
U matr, dobro, da si me spomnil: Tonček v Beltincih, pražena jetrca 9,9/10 (malo je treba še pusti, za kaka boljša. ;)
 
  • Všeč mi je
Reactions: Sonny_Chiba

Demz

Guru
15. avg 2010
12.327
2.418
113
H Tončku na malico, kako da se tega ne morem spomnit? Pa sem v onem koncu skoraj vsak teden.
Odlična ideja. :zmaga:
 
  • Všeč mi je
Reactions: McGiver