Probaj še kdaj izven lj obvoznice. Ne konča se svet za LJ obvoznico.V okolici LJ in ob jutranji in popoldanski konici po ljubljanski obvoznici
Probaj še kdaj izven lj obvoznice. Ne konča se svet za LJ obvoznico.V okolici LJ in ob jutranji in popoldanski konici po ljubljanski obvoznici
Pa sej sem napisal kje je za uporabit in kje ne, seveda po mojem subjektivnem mnenju. Naredil sem pa samo v zadnjih 3 mesecih 11k km, verjetno ne samo po LJ ringu.Probaj še kdaj izven lj obvoznice. Ne konča se svet za LJ obvoznico.
Glede avta se posipam s pepelom, glede ostalega zagotovo ne.
Ob isti uri zjutraj se vozim po severni obvoznici, tempomat je takrat več ali manj neuporaben. No, mogoče je sedaj uporaben, med šolskimi počitnicami, ko ni standardne gužve.
Itak da ni reprezentativno, jao meni. Nam zaupaš kaj voziš, mogoče zamenjam.Sem ti že v štartu napisal. Kupi drug avto. Danes sem ti želel posnet, pa res ni bilo reprezentativno, ker so počitnice, mogoče bo zdaj popoldan več prometa.
Itak da ni reprezentativno, jao meni. Nam zaupaš kaj voziš, mogoče zamenjam.
Kjer se aktivni te,pomat (seveda korekten strat stop, ne kaka poceni jajca) najbolje izkaže.Ob taki uri ti bolj prav pride asistenca za zastoje, da avtomsamodejno ustavi in spelje, pa avtomatsko zaviranje v sili z prepoznavo trotov, ki se zrinejo pred tabo brez da bi preverili če lahko. Pa predno se vsuje; že 12 let se vozim po S obvoznici zjutraj proti BTcju (med 7:30 in 8) ter ob 16:15 v nasprotno smer. Popoldne ti tempomat ne služi veliko, se bolj stoji v obeh smereh...
Pejt komu drugmu utrujat, ja? Bemfel fani me ne fascinirajo.
Mislim da je bila tista varianta z 21 22 brca v temo, katero so razumeli samo doktorji znanosti in posamezniki na alterju.
Tole kar so Robertu zrihtal se mi zdi bolje. Je pa res da tam bodo sedaj upravičeno merili razdaljo saj voznik je bila mogel reči da v avtu nima razdaljomera, če ga ima pa na cesti.