A smo spet pri logiki, da se ne sme Tušmobila nič drugega, kot samo hvaliti? To naj počne EuroDJ in njegovi genetski ali virtualni kloni.
Testi so bili zelo jasni, lahko pa jim oporeka vaš nov direktor, v kolikor mu bodo tehniki razložili osnove, da bo sploh razumel, kaj so testirali.
Zanima me, kdaj bo Tušmobil uporabnikom razkril, koliko baznih postaj ima v Ljubljani. Sem zgrešil, če napišem, da malce čez 20?
Do zdaj je Tušmobil prodajal kao najnižje cene in top omrežje, ker se pač šlepa na nacionalni roaming. Mogoče bi bilo fair uporabnikom povedati, da se stvari spreminjajo in da bodo odslej v LJ klicali v omrežju, ki ima osemkrat manj baznih postaj po LJ.
Pa ne mi o tem, da je pokritost enaka. Konec koncev imata SImobil in Mobitel po LJ neprimerno več baznih, k temu pa še dodaj malo morje repetitorjev, s katerimi se dosega boljša pokritost notranjosti stavb.
Sicer pa naj vsak oceni zase, kaj mu je pomembno. Ne pa prodajati ovc o super duper kakovosti in omrežju Tušmobila. Mogoče nekoč, čez par let.. Tudi me ne zanima, da je na trgu eno leto. Nekateri ga hvalijo tako, kot da bi postavil že 1000 baznih po Sloveniji.
Vsekakor je za leto dni naredil veliko, pretiravati pa tudi nima smisla s superlativi, ker si jih preprosto ne zasluži.
Gre pač za nizkocenovnega operaterja z najmanjšim naborom storitev na trgu, s skromnim lastnim omrežjem in možnostmi, da nekoč postane "velik". Ali bo temu res tako pa bo veliko odvisno od njegovega vodstva. Zadnja sprememba me navdaja z dvomom.