Obvestilo Tušmobila

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Citat:
Uporabnik ahmed pravi:
Izklopl bodo samo del ljubljane, glede pokritosti imajo ljubljano celo boljs pokrito.

Bolje od M@
grin1.gif

Pa ti si res genij. Mobitel ima samo v mestu Ljubljana več baznih postaj kot Tušmobil po vsej Sloveniji.

Ti številka 1600 baznih postaj po vsej SLO pove dovolj?

Mobitelovo omrežje ima de facto boljšo pokritost kot SImobil in Tušmobil, poleg tega pa ima tudi daleč največje kapacitete, kar pa je razumljivo saj je večina uporabnikov pri njih in so posledično takšne kapacitete ter gostota omrežja potrebni.

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Če bo Tušmobil omrežje postavljal hitreje kot katerikoli operater na naši zemlji doslej, bo še vedno trajalo nekaj let, preden prido do spodobnega omrežja. Pred letom 2015 pa ne verjamem, da lahko pride na nivo Mobitela.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.904
113
čakaj malo. simobil ,ki je na trgu 10 let in mobitel, ki je na trgu 15 let, sta prehitela tušmobil, ki je na trgu eno leto?
shocked-1.gif

samo kak pa tebe boli ta tušmobil, to je naravnost že neverjetno
aplauz.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
A smo spet pri logiki, da se ne sme Tušmobila nič drugega, kot samo hvaliti? To naj počne EuroDJ in njegovi genetski ali virtualni kloni.
Testi so bili zelo jasni, lahko pa jim oporeka vaš nov direktor, v kolikor mu bodo tehniki razložili osnove, da bo sploh razumel, kaj so testirali.

Zanima me, kdaj bo Tušmobil uporabnikom razkril, koliko baznih postaj ima v Ljubljani. Sem zgrešil, če napišem, da malce čez 20?
Do zdaj je Tušmobil prodajal kao najnižje cene in top omrežje, ker se pač šlepa na nacionalni roaming. Mogoče bi bilo fair uporabnikom povedati, da se stvari spreminjajo in da bodo odslej v LJ klicali v omrežju, ki ima osemkrat manj baznih postaj po LJ.
Pa ne mi o tem, da je pokritost enaka. Konec koncev imata SImobil in Mobitel po LJ neprimerno več baznih, k temu pa še dodaj malo morje repetitorjev, s katerimi se dosega boljša pokritost notranjosti stavb.

Sicer pa naj vsak oceni zase, kaj mu je pomembno. Ne pa prodajati ovc o super duper kakovosti in omrežju Tušmobila. Mogoče nekoč, čez par let.. Tudi me ne zanima, da je na trgu eno leto. Nekateri ga hvalijo tako, kot da bi postavil že 1000 baznih po Sloveniji.
Vsekakor je za leto dni naredil veliko, pretiravati pa tudi nima smisla s superlativi, ker si jih preprosto ne zasluži.

Gre pač za nizkocenovnega operaterja z najmanjšim naborom storitev na trgu, s skromnim lastnim omrežjem in možnostmi, da nekoč postane "velik". Ali bo temu res tako pa bo veliko odvisno od njegovega vodstva. Zadnja sprememba me navdaja z dvomom.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.904
113
se pravi ti kritiziraš zato, ker ga je eurodj in njegovi kloni povzdigoval v nebo? namreč samo on piše v superlativih. Vsi ostali pišemo: dela. Kdor ne rabi x storitev, bo z tušom zadovoljen. Pravzaprav še nisem slišal niti enega (pazi! UPORABNIKA, ne teoretika, ki jih tukaj ne manjka, vključno s tabo) jamrat nad tušom. Kaj pa bo prinesla prihodnost pa se pustimo presenetit. v tem trenutku je tuš za lapanje in sms najboljša izbira, pa lahko obrneš kako hočeš.
Pa še enkrat, vse to pišem kot uporabnik vseh treh, za razliko od ostalih, ki mlatite prazno slamo

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Vsi skupaj ste tolk otročji da bolj ne morete bit posebi eurodj in tisti ki pluvate po različnih oparaterjih..jst sem bil uporabnik Mobitela in Si.mobila..tko da nobenega ne mislim vzviševat v nebo..vsak oparater ma svoje dobre in slabe lasnosti tko da raje se nehite obnašat kot otroci..in razglablat kdo ma prov in kdo ne...vsak naj bode pri tistem oparaterju ki se mu zdi da je naboljši za njega...
evil.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Pokritosti nima nič boljše. Ne zavajaj. V mestih so vsi operaterji OK glede pokritosti. Tušmobil je malenkostno odstopal v kvaliteti zvoka. S tem da je tudi to nepomemben podatek, saj je bila kvaliteta pri vseh treh opeaterjih zelo dobra. Od zelo dobre do zeloo dobre je zeloooo majhen korak, kjer ima celo akustična karakteristika mobilnika večji vpliv kot samo omrežje.
Sprobaj več telefonov in boš opazil, da še zdaleč niso enaki glede kvalitete zvoka.

Še ena stvar: ekipa podjetja P3 je meritve opravljala enako, kot bi uporabo doživel uporabnik. Kaj to pomeni? Pomeni to, da je bil mobilnik na samodejni izbiri omrežja pri Tušmobilu. Dejansko je bil posledično velik del meritev Tušmobila opravljen pri nacionalnem gostovanju v Mobitelovem omrežju. Rezultati Tušmobila so bili kot celota najslabši od vseh treh operaterjev. Prehitela sta ga oba - Simobil in Mobitel.

Toliko o Tušmobilu.

Zdej sm se spomnil, kako Honda zmaga na dirki tudi če ni prva
hysterical-1.gif

nidan

Pripravnik
2. feb 2008
449
0
16
Ne nisem eurodj, samo na K.... mi gre kako pluvate po drugih, jaz uporabljam Tuš, ga ne hvalim pa tudi druge ne pljuvam, moj najljubši avto je Golf za nekoga pa Audi, vsak je pa po svoje v redu, in vedno bo 100 LJUDI 100 ČUDI........
Pa kaj sploh nekoga briga kako dela Mobitel pa Simobil, vsak sem naj sam odloči kaj bo imel....sicer je pa tema OBVESTILO TUŠMOBILA.....

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.497
122
63
To da ma M@ nesteto storitev cisto nic ne pomeni. Tudi ne 1600 baznih. Kako je dobival mobitel gradbena dovoljenja ne bom nacenjal niti. Tusmobil bo kmalu zacel se z novimi storitvami (letos kar nekaj), ne rabi pa vseh mobitelovih, ki jih na koncu uporablja 100 ljudi.
(Mobitel je ravnokar par storitev ukinil). Poleg tega noben ne vzame v racun, da je Tusmobil samofinancer, Mobitel je pa kar lepo
vse naredil z drzavnim denarjem. In ko enkrat na velko sluzis ni problem se malo vec...
Se za primerjavo, S! nikoli ni v letu dni pridobil 100.000 uporabnikov. Pa sta bila takrat samo dva na trgu.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.306
113
Morda bi bilo res najbolje, da pocakamo da se roaming izklopi in bodo potem vidni rezultati.

Nekdo je omenjal način pridobivanja gradbenih dovoljenj:

1. Ljudje ki so na mobitelu furali tak sistempridobivanja dovoljenj, sedaj sedijo v tuševih pisarnah oz. so (ne)uradni svetovalci družbe.
2. A je treba izpostavit način uvoza aparatov pri tušu?

Vsak dela v svojo korist velikokrat na meji zakona. Ampak ne opravičevat svojih 20 baznih v ljubljani s tem da je mobitel na sumljiv način dobival gradbena dovoljenja.

Kakorkoli, verjamem da tuš ni slab, kako bo s pokritostjo pa bomo videli.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.630
4.356
113
No v glavnem Tušmobil je katastrofa za lapat pa avtocesti, predor Golo rebro tema, prideš ven pa je že signal vmes pa prekinjen klic.Isto tudi po gorenski, ga tu pa tam sfali, včasih ko so imeli manj baznih je bil hudič od telefona vsaj na M@ signalu.Zdaj pa se satan kar obeša na svoj signal. No kaj zdaj Ljubljana še dela na roamingu ali ne?