Obvestilo Tušmobila

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
dobil sem sms:
"Tušmobil postopoma prehaja na lastno omrežje, prosimo da za nemoteno uporabo storitev preklopite na samodejno izbiro omrežja"
Imam vklopljeno mobitelovo omrežje.
Je kaj na tem ali zgolj varčevanje?

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Ti lohka jaz pošljem.
evil.gif

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:
dobil sem sms:
"Tušmobil postopoma prehaja na lastno omrežje, prosimo da za nemoteno uporabo storitev preklopite na samodejno izbiro omrežja"
Imam vklopljeno mobitelovo omrežje.
Je kaj na tem ali zgolj varčevanje?

Glej Novo pri Tušmobilu.
smile-1.gif

Drugače pa gre za logično odločitev. Če imaš lastno omrežje, ne uporabljaš tam, kjer imaš lastno, konkurentovega.
wink-1.gif

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik MihaM pravi:
In kako slabša pokritost je zdaj?

Nič slabše ni samo v Ljubljani bojo izklopili Roming gostovanje pri mobitelu drugod bo še vedno isto...kot je blo
wink-1.gif

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.497
122
63
Izklopl bodo samo del ljubljane, glede pokritosti imajo ljubljano celo boljs pokrito.

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
LJ je slabše pokrita od S! in M@ če ne drugega v kapaciteti.... Mogoče že imajo teoretično pokrito, v praksi se vse malo drugače pokaže :p

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
In Tušmobil ima 5 mio uporabnikov, da se mora sekirat za kapaciteto?
Kako kaj Simobilovi SMSi za zgrešene klice pri nedosegljivosti ob polnem signalu?
evil.gif

Ogo

Nazadnje urejeno:

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.497
122
63
Problem v LJ je ravno mobitel. Ker cim vidi mobitelove navite antene preklopi in prekine.
Tezko recem kdo ma boljso pokritost iz lastnih izkusenj ker mi OBA DELATA. Tko da ni panike, tud ce celo ljubljano
odklopljo z M@.

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.497
122
63
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
In Tušmobil ima 5 mio uporabnikov, da se mora sekirat za kapaciteto?
Kako kaj Simobilovi SMSi za zgrešene klice pri nedosegljivosti ob polnem signalu?
evil.gif

Ogo

Ogo, sej v tem je stos. Polni signal majo zato, da SMS o zgresenem klicu pride do telefona
hysterical-1.gif