Obsojen knjigovodja iz Auschwitza

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.675
113
Zate pacjent je enako v vojni in miru?
confused-1.gif

(pa ne trollaj mi, da podpiram poboje)

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.538
2.924
113
v lokalni ostariji
mene samo zanima, zakaj bi obsodili sorodnike? do katerega kolena? katere sorodnike? morda smo tiste, ki niso prestopili k "pravi" stranki? ali kar vse?

I

Izbrisan uporabnik #488

sgh@ je imel v mislih sigurno Janšo, ex komunista in sina ex domobranca.

Ta je potem na dveh seznamih... LOL

burst

Pripravnik
12. nov 2014
831
0
16
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
v znak "sprave" bi lahko obsodili kašnega takrat glavnega člana KP ali VOS-ovca oziroma več njih.
na drugi strani bi pričakoval, da se ne "malikujejo" domobranci in ostali izdajalci.
467716-post_slo.gif

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
confused-1.gif

Kako ni enako? Komunisti so šele začel po vojni !

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
sgh@ je imel v mislih sigurno Janšo, ex komunista in sina ex domobranca.

Ta je potem na dveh seznamih... LOL

A zdej lolek si se pa pokakal in vmešavaš Janšo
stupid-1.gif

Povej zdej ti zakaj nebi po tvoje šli po kolenih,ker takrat se je šlo ! Ti si podpiral to z obrazložitvijo,pač je treba vse počistit !!!!
Kaj ti ni jasno ?? A te je včeraj spet toča nabijala po glavi ?

burst

Pripravnik
12. nov 2014
831
0
16
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
confused-1.gif

A to je tako? Jaz pridem do tebe za hrbtom, zavpijem FIGHT, te par krat uzgem okol glave, brcnem, itd. Ko pa se ti koncno poberes in obrnes in vidim, da si mocnejsi, zavpijem: premirje, vdam se. Oprosti za tole. Dobis za en pir.
In ce me ti potem vseeno nazaj zacnes tepst, ni primerjave in si ti precej hujsi, ker me ti tepes, ceprav sem se predal?

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik burst pravi:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
confused-1.gif

A to je tako? Jaz pridem do tebe za hrbtom, zavpijem FIGHT, te par krat uzgem okol glave, brcnem, itd. Ko pa se ti koncno poberes in obrnes in vidim, da si mocnejsi, zavpijem: premirje, vdam se. Oprosti za tole. Dobis za en pir.
In ce me ti potem vseeno nazaj zacnes tepst, ni primerjave in si ti precej hujsi, ker me ti tepes, ceprav sem se predal?

Ne bilo je tako,prišli so partizani in posumili,da je ena družina pomagala nemcem,naprimer dali so jim kruh in salamo.(DRUGAČE BI JIH UBILI)Nato so sterali vse iz hiše jih pobili v kompletu z otroci.Večkrat so požgali cele vasi in tudi cerkve pa še kakšen grad zraven !
In zdej ko nekateri opozarjamo,da pa le ni šlo samo za obračun med domobranci in partizani ,nas obtožujete z izdajalci !!

Če pa slučajno ne veste so domobranci nastali zaradi klavskih pobojev in so se začeli upirati in braniti svoj dom !
Očitno so bili tako morilski(kar pričajo mnogi),da so se združili z nemcem !
cheer.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Ne bi bil, če mi ne bi šlo na qrac prirejanje zgodovine iz strani naciklerofašistov. Tako pa se ne morem premagat, da ne bi osveščal ljudi.

Recimo s pravljico o jugoslovanskem zlatu?

Zakaj pravljico?

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ne razumem, kaj bi rad vprašal.

Ne ne sej nič,kar tiho bodi,ok?
Daj govedo, zakaj smetiš? skrij se pod kamen, izpod katerega si prilezel, skupaj z nebulozami..si kot en telek, le bolj nepismen.
rolleyes-1.gif

Poglej govedo,ko zagovarjaš klavce partizane! Če boš imel toliko ponosa si lahko ogledaš pričevalca in boš razumel zakaj takšno sovraštvo do partizanov!
49:30 poboj žena in 3 dni starega otroka !

52;00 uboj majhnih otrok z kopitom iz strani partizanov.
http://www.rtvslo.si/pricevalci/oddaja/174297241

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Malo se umiri pa poslušaj- s kamnom sem mislil, da so take teme že 100x prežvečene, označevanje vseh partizanov za klavce ipd. predebatirane. Nekateri akterji so se umirili, eni so banani, nekateri pa pod vplivom ne vem česa vsega občasno doživljajo izbruhe in zlivajo žolč po tipkovnici.
In sedaj se pojaviš ti in jovo na novo..pa se peniš in zaletavaš, kot bi vso znanje pojedel v svojem kratkem življenju.
Tvoji posti me spominjajo na: shh, sgh, sgh, sgh, sgh, sgh, sgh, sgh, sgh.....in pena na ustih.
rolleyes-1.gif

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Malo se umiri pa poslušaj- s kamnom sem mislil, da so take teme že 100x prežvečene, označevanje vseh partizanov za klavce ipd. predebatirane. Nekateri akterji so se umirili, eni so banani, nekateri pa pod vplivom ne vem česa vsega občasno doživljajo izbruhe in zlivajo žolč po tipkovnici.
In sedaj se pojaviš ti in jovo na novo..pa se peniš in zaletavaš, kot bi vso znanje pojedel v svojem kratkem življenju.
Tvoji posti me spominjajo na: shh, sgh, sgh, sgh, sgh, sgh, sgh, sgh, sgh.....in pena na ustih.
rolleyes-1.gif

Pa zakaj misliš,da ti jaz to govorim?
Zato ker ti misliš,da so prezvečene in med tvojim zvečenjem si opravičeval poboje z vojno in NIKOLI nisi napisal,da tudi partizani so delali zločine!
Za vse partizane nisem reku da so bili klavci,vendar tisti ko so pa bili so pa bili partizani !
Omenil sem ti ,da so pobijali žene in otroke !
Dal sem ti link !

Zdej pa poslušaj,lepo si oglej celoten video in izklopi možgane na en civiliziran normalen način.
Mi je žal ampak si zadrt zagovornik početja komunistov.Tukaj zgoraj maš pa primer kaj zagovarjaš.
Evo še enkrat http://www.rtvslo.si/pricevalci/oddaja/174297241

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Po hostah so se klatili tudi raztrganci, to je domobranci, ki so fejkali partizane. Po pričevanjih so krivi za kup zločinov, ki so jih potem naprtili partizanom.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ne razumem, kaj bi rad vprašal.

Ne ne sej nič,kar tiho bodi,ok?
Daj govedo, zakaj smetiš? skrij se pod kamen, izpod katerega si prilezel, skupaj z nebulozami..si kot en telek, le bolj nepismen.
rolleyes-1.gif

Poglej govedo,ko zagovarjaš klavce partizane! Če boš imel toliko ponosa si lahko ogledaš pričevalca in boš razumel zakaj takšno sovraštvo do partizanov!
49:30 poboj žena in 3 dni starega otroka !

52;00 uboj majhnih otrok z kopitom iz strani partizanov.
http://www.rtvslo.si/pricevalci/oddaja/174297241

Kje, kdaj, kdo
priden.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Ker ne veš, da so ameri iz zlata poplačali škodo, ki je nastala ameriškim državljanom zaradi tega, ker so jim komunisti po vojni zahrbtno in zlohotno nacionalizirali premoženje v Jugoslaviji. tipično pizdunsko komunistično ravnanje do svojih zaveznikov, ki so za ceno življenj svojih pilotov tolkli nacije...no potem pa so ameri lepo iz jugo zlata poplačali škodo nacionalizacije in za povrh zaračunali vse stroške, ki so jih imeli med vojno z jugo. aja, veæina zlata kraljevine je itak ostala rdeæi jugoslaviji

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Bravo Snecer odličen si.
Nabijaš kaj so delali domobranci rkc in ostali tvoji namišljeni sovražniki.Ko ti pa dam drugo stran tvoje resnice pa začneš žaliti,skakati ven iz teme ali zahtevaš dokaze.
Tudi če bi ti dal video posnetek,ti nebi verjel.Nikakor in na noben način ti nobeden ne mora dokazati,ker imaš v glavi zaporo.

Če te pa zares zanima pa lahko povprašaš pričevalca in ti po točno pokazal kje pa tudi seznam partizanov ima,ker je vse zapisal!
Seveda pa ti ne boš zbral toliko poguma,da si boš ogledal tisti link.Imaš pa čas,da nabijaš in obračaš besede u tri krasne.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Torej 9 domačinov so pobili partizani zaradi sekanja gozda,ker so jim Italjani zagrozili,da pa jih bodo oni pobili,če ne posekajo.

Bilo je 28.7.1942 Pri cerkvi Sveta Ana. Zmetali so jih pa v jamo Žilavica. Povedal je pa partizan Jež Franc.

Zdej si pa predstavljajte,po takem dogodku ali so imeli radi partizane?