Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
v znak "sprave" bi lahko obsodili kašnega takrat glavnega člana KP ali VOS-ovca oziroma več njih.
na drugi strani bi pričakoval, da se ne "malikujejo" domobranci in ostali izdajalci.
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Zate pacjent je enako v vojni in miru?
(pa ne trollaj mi, da podpiram poboje)
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
sgh@ je imel v mislih sigurno Janšo, ex komunista in sina ex domobranca.
Ta je potem na dveh seznamih... LOL
A to je tako? Jaz pridem do tebe za hrbtom, zavpijem FIGHT, te par krat uzgem okol glave, brcnem, itd. Ko pa se ti koncno poberes in obrnes in vidim, da si mocnejsi, zavpijem: premirje, vdam se. Oprosti za tole. Dobis za en pir.Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Kako ni enako? Komunisti so šele začel po vojni !
Citat:
Uporabnik burst pravi:
A to je tako? Jaz pridem do tebe za hrbtom, zavpijem FIGHT, te par krat uzgem okol glave, brcnem, itd. Ko pa se ti koncno poberes in obrnes in vidim, da si mocnejsi, zavpijem: premirje, vdam se. Oprosti za tole. Dobis za en pir.Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Kako ni enako? Komunisti so šele začel po vojni !
In ce me ti potem vseeno nazaj zacnes tepst, ni primerjave in si ti precej hujsi, ker me ti tepes, ceprav sem se predal?
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ne razumem, kaj bi rad vprašal.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Ne bi bil, če mi ne bi šlo na qrac prirejanje zgodovine iz strani naciklerofašistov. Tako pa se ne morem premagat, da ne bi osveščal ljudi.
Recimo s pravljico o jugoslovanskem zlatu?
Daj govedo, zakaj smetiš? skrij se pod kamen, izpod katerega si prilezel, skupaj z nebulozami..si kot en telek, le bolj nepismen.Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ne ne sej nič,kar tiho bodi,ok?
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Daj govedo, zakaj smetiš? skrij se pod kamen, izpod katerega si prilezel, skupaj z nebulozami..si kot en telek, le bolj nepismen.Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Malo se umiri pa poslušaj- s kamnom sem mislil, da so take teme že 100x prežvečene, označevanje vseh partizanov za klavce ipd. predebatirane. Nekateri akterji so se umirili, eni so banani, nekateri pa pod vplivom ne vem česa vsega občasno doživljajo izbruhe in zlivajo žolč po tipkovnici.
In sedaj se pojaviš ti in jovo na novo..pa se peniš in zaletavaš, kot bi vso znanje pojedel v svojem kratkem življenju.
Tvoji posti me spominjajo na: shh, sgh, sgh, sgh, sgh, sgh, sgh, sgh, sgh.....in pena na ustih.
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Poglej govedo,ko zagovarjaš klavce partizane! Če boš imel toliko ponosa si lahko ogledaš pričevalca in boš razumel zakaj takšno sovraštvo do partizanov!
49:30 poboj žena in 3 dni starega otroka !
52;00 uboj majhnih otrok z kopitom iz strani partizanov.
http://www.rtvslo.si/pricevalci/oddaja/174297241