Obsojen knjigovodja iz Auschwitza

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
am je reku,da se je skrival v hosti in glede na to,da sedaj ni tolko star je bil v takrat v jajčkih!
stupid-1.gif

Domobrančki ste bili vedno materjalisti, zato vam je to nedoumljivo .
Mi komunisti smo bolj duhovno usmerjeni in smo povezani z našimi predniki na višjem, tebi nerazumljivem nivoju
rolleyes-1.gif

mi še vedno čutimo z njimi, čeprav jih več ni.
Ne tak ko vi, ko hočete na račun kosti svojih prednikov danes zaslužit, pfuj ogabe neoliberalne
uf-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
ko boste priznali,da so partizani tudi pobijali nedolžne ljudi komplet družine,potem bomo pa skup prišli!
jelde
10.gif
da bo podlaga za odškodninske tožbe,
zločinca kaznuješ, njegov vnuk bo pa zaslužu na ta račun ,
požrešnost kleptoneoliberalna , svojo državo in svoj narod bi oropali
10.gif

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.218
1.721
113
40
U, sami bojni heroji za tipkovnicami!

Jaz pa sem upal, da se z obracanjem koledarja manjsa stevilo bolanih osebkov na tem nasem planetu.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik Rambo013 pravi:
Sem zvedel marsikaj res (imeli vodičko, razlagala v srbohrvaščini), bili smo pa skupina, ampak itak ti dajo slušalke pa poslušaš kaj razlaga. Moj point je bil bolj, če nimajo več kaj drugega o tem pisat da tudi (spet) belih in rdečih ni treba noter vlačit, čeprav so tam končali ljudje tudi iz Jugoslavije.

So razložili tudi zakaj so zamenjali table?

ausplaq1948.gif

ausplaq1990.gif

@alesko:se mi je zdelo, da ne bo nič z razlago. Konec koncev si izvedel za tisto zlato tu, od mene.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
æebinarji paæ ne znajo nikoli odnehati...malo spominjajo na tiste rednecke z ameriškega juga, ki si na zgonjene pickupe lepijo stickerje s konfederacijsko zastavo in poslušajo nekakšno ameriško razliæico goveje muzike z besedili v duhu 'south shall rise again'
hysterical-1.gif

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
æebinarji paæ ne znajo nikoli odnehati...malo spominjajo na tiste rednecke z ameriškega juga, ki si na zgonjene pickupe lepijo stickerje s konfederacijsko zastavo in poslušajo nekakšno ameriško razliæico goveje muzike z besedili v duhu 'south shall rise again'
hysterical-1.gif

grin1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Saj moped, pardon, 'motocikel' ima ziher v rdeæi barvi, samo nimam jajc da gor nalepi serp inu kladivo pa ene tri rdeæe zvezde al pa titov portret
evil.gif