Obrazložitev laboratorijskih izvidov

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.260
1.894
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
ko si „prekla”,

cheer.gif
jap to bo to. Bi mogli v kilah izrazit koliko je kdo težak, bi bilo drugače videt (tudi radi razumevanja).

Sicer pa..dobro da so zamaščena, kot da so kamni. Itak je obnova mimo in čas da spet kaj zase naredim.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.260
1.894
113
Takole bomo rekli..ko si enkrat prek tromestne številke je vseeno kako si visok
wink-1.gif
..preveč kil imaš in pika.

Zamaščenost jeter jaz tretiram (poleg teže) tudi z vidika filanja z 'junk' hrano - kar je bilo pri meni običjano zadnje čase, ploh tik pred spanjem - kot bi imel trakuljo, tako sem basal vase.
crazy1.gif

in potem če se ti v glavi ne premakne kajin koliko pojesti...te pa kdo drug trešči po njej - na dolgi rok se ti zbistri na vsak način
evil.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.496
1.647
113
55
Planet zemlja
www.posta.si
Kot terapijo ti priporočam vsak dan liter vina.
Drugač pa hvala za razlago kakšen drek imaš, nas je zelo zanimalo...
crazy1.gif

Nazadnje uredil moderator:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Ne si mislit drugače, ampak "drek" je v večini primerov zelo dober pokazatelj, če se človek pravilno prehranjuje, s pravilnim prehranjevanjem pa je povezano ogromno, oz kar večina, ter mnogokatero zdravstveno stanje.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.496
1.647
113
55
Planet zemlja
www.posta.si
Ja, vem!
zmaga.gif

Ravno prejšnji teden se je zdravnica zanimala o mojem "dreku". Sem ga prav lepo opisal.
smile-1.gif
In na podlagi tudi tega je določila diagnozo.
Se opravičujem za prejšnji post, je bil off topic, vendar napisan v hecu, tako da mislim, da malo smisla za humor manjka tistemu, ki je brisal oz. označil za spam.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Eni se pač delajo striktno resne in ne razumejo gostilniških šal. Ne se sekirat.