Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Takole bomo rekli..ko si enkrat prek tromestne številke je vseeno kako si visok
..preveč kil imaš in pika.
Zamaščenost jeter jaz tretiram (poleg teže) tudi z vidika filanja z 'junk' hrano - kar je bilo pri meni običjano zadnje čase, ploh tik pred spanjem - kot bi imel trakuljo, tako sem basal vase.
in potem če se ti v glavi ne premakne kajin koliko pojesti...te pa kdo drug trešči po njej - na dolgi rok se ti zbistri na vsak način
Ne si mislit drugače, ampak "drek" je v večini primerov zelo dober pokazatelj, če se človek pravilno prehranjuje, s pravilnim prehranjevanjem pa je povezano ogromno, oz kar večina, ter mnogokatero zdravstveno stanje.
Ravno prejšnji teden se je zdravnica zanimala o mojem "dreku". Sem ga prav lepo opisal.
In na podlagi tudi tega je določila diagnozo.
Se opravičujem za prejšnji post, je bil off topic, vendar napisan v hecu, tako da mislim, da malo smisla za humor manjka tistemu, ki je brisal oz. označil za spam.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.