Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ima morda kdo kopijo tega obrazca da vidim kako zgleda? Če pa ga je kdo pred kratnik izpolnjeval bi lepo prosim za zasebno sporočilo saj imam eno vprašanje glede vsebine obrazca..... Lp
Zanima me če je morda potrebno navesti lastništvo d.o.o. oz ali to vpliva na pridobitev nadomestila če so vsi istali pogoji izpolnjeni? Če kdo ve iz prakse oz imam kakršno koli informacijo...
Sem imel delež v podjetju, ko sem se prijavljal na zavod.
Nič jih ni zanimalo. Mi je pa šel delež firme v izračun plačila za vrtec...
Za nadomestilo rabiš kopije pogodb za zadnje mesece kolikor ti pripada in izpis plač takšen kot za dohodnino.
Na osnovi povprečja pa izračunajo znesek nadomestila.
Prijavi se na portal http://www.poiscidelo.si/ in izpolni vse potrebne obrazce vključno z zaposlitvenim načrtom kar ON-LINE
Hvala za info. Je ta prijava obvezna za prejemanje nadomestila? Ali pa je to kasneje ko ga že prejemaš? Kdaj pa si ti to urejal (mislim če pred kratkim)? Ker leta nazaj vem da si moral napisati tudi če si lastnik d.o.o., v kakšnem deležu in katero podjetje..
Fak no, poglej obrazec, nič ne piše o lastništvih firm notri, kaj naj bi pa to itak imelo veze s pravico do tega nadomestila? Nič.
To ti pripada če si ob job, pa tudi če si najbogatejša slovenka.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.