Oborožen pijanec na poti skozi gozd zajel civilist

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik skala pravi:
ježešna sedaj si me pa čisto zmešal... mene so učili da sta mela hitler pa stalin eno tako vojno kjer sta se spopadala...
Čeprav so v totalitarni šoli lagali o zgodovini pa so ti za čuda vsaj, nekaj povedali po napol resnici.
Naši komunisti, Stalin in Hitler so skupaj začeli WW2. Nato se je Stalin skregal s Hitlerjem ne pa z pedofilskim diktatorjem brozom. Tako sta se Stalin in Hitler udarila, naši komunisti pa so se družno s Hitlerjem borili z Slovenskim narodom v imenu Stalina. Po končani WW2 in na deset tisoče zverinsko pobiti in poklanih Slovencev, katerih trupla so zmetali v razne jame se je pedofilski tiranski morilec skregal še s Stalinom. Nato pa so lahko komunisti lepo samo terorizirali Slovence, lagali, kradli in izvajali mednarodni terorizem.

böc

Majstr
1. avg 2007
2.390
451
83
Skoda ker neoti niso vedeli, da bi se lahko izgovarjali na perfromans. Malo je probelm tu tudi, da so to poceli na tujem ozemlju.

Sicer pa kdo je rekl, da gre tu za napis za Josipa Broza, mogoce so napis postavili navijaci motociklista Tita Rabata.
In so go potem hoteli navijaci Rossija, ki so v prostem casu se neofasisti, odstranti.
;-)

Poleg tega verjetno ta tema ne bi bila odprta, ce bi slo za ostranjevanje kamenja ob/z kaksne cerkve ali kaksnega druga napisa.
V obeh primerih bi domacini odreagiral enako.

In se avtor teme je spregledal, da jih je posksal najprej en domacin opozoriti, a so ga zaceli loviti s kamnejm. A verjetno ker so skusali odstraniti napis TITO to ni pomebno, pomeben je oborozen pijanec.

Sicer pa dobor, da so jih tu ustavili, da niso sli potem se pacat slovenkih napisov, spomenikv padlim slovenskim pesnikov, pisatljev, borcem (tigrovcem), ..... A spet lahko jim pogledamo skozi prste, ker so hoteli opraviti dobro delo.

Nazadnje urejeno:

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Ah daj , daj , sedaj pa ja že vemo da so to naši udbaši sami počeli ko so rabili škandal, takrat so leteli v zrak spomeniki, pa muzeji....

böc

Majstr
1. avg 2007
2.390
451
83
koliko od I meje zivis, da vse tako tocno ves?

In ne bos verjel, da so se te stvari dogajale ze mnogo pred UDBO in zal tudi po '91. In ja tudi dobili so jih in ne bos verjel, da so bili kar Italjani, podprniki neo fasizma. Aja, pozabil tudi to so uredili UDBOvci.

Poleg tega na Primorskem ni bilo potrebe po branilcih domov.

PS: samo prijatlejski nasvet: ti odsvetujem, da tega ne omenis kakemu zavedenmu Slovencu v TS ali okolici

Nazadnje urejeno:

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Pa ja s tem zavednim slovencem ne misliš tistega Ðuzepeja pezdontarja al kako se že imenuje, kateri sedaj hara po sloveniji kot gošar , ko se mu je pa bolj splačalo biti makaronar je pa to tudi bil !

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
CF2uC4oUgAAkN2j.jpg

Eni komunisteki so že tako hrabri, da nastopajo s svojimi imeni. Komunisteki na Alterju pa so zvesti tradiciji- ni večjega strahopetca, lopova in lažnivca od komunista.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
če bi se za hitlera borili tako kot domobrančki pa nebi bili izdajalci...
grims-1.gif
Pa saj so se komunisti borili skupaj s Hitlerjem proti Slovenskemu narodu. Gestapovce so pričakali s podpisanim sporazumom in od gestapovce so se poslovili s podpisanim sporazumom o skupnem boju proti zaveznikom, če bi se izkrcali Jadranu. Vmes so pa zavzeto kradli in morili nemočne ženske, otroke, starce...
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
ksz...

rtv piše o oskrunjenih ''spomenikih slovenstva''...hm, meni se napis, ki slavi komunističnega diktatorja, ne zdi ravno spomenik slovenstva. Evropa pa je itak (izjema so naši 'severnokorejci') z resolucijo obsodila komunizem.

Pa da ne bo pomote...ne maram neofašistov.
Če se je Hrvat in hkrati pedofilski diktator broz boril za Slovensto je poleg zločinca tudi izdajalec svojega naroda. Podobno kot so narodni izdajalci komunisti, kateri so se med WW2 borili za Stalina v škodo lastnega naroda.
ježešna sedaj si me pa čisto zmešal... mene so učili da sta mela hitler pa stalin eno tako vojno kjer sta se spopadala...

No, najprej sta se bratila (nemci so recimo celo svoje tanke in podobno preskušali na ruskih poligonih, ker so jim v dojčlandu zoprni imperialisti gledali pod prste, saj je imela njemačka zabranjeno tako oborožitev kot poraženka 1. svetovne), nato sta se dogovorila, da bosta razkosala poljsko in nato sta jo (adolf 1. sept 39, josip pa trenutek kasneje) skupaj napadla in okupirala.

>Tako da, ja, nacisti in komunisti so bili nekoč veliki prijatelji...

potem pa je nekega dne dolfe zahrbtno napadel dotedanjega prijatelja joškota, potem so pa nenadoma postali komunisti veliki borci za svobodo...

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik telex pravi:
CF2uC4oUgAAkN2j.jpg

Eni komunisteki so že tako hrabri, da nastopajo s svojimi imeni. Komunisteki na Alterju pa so zvesti tradiciji- ni večjega strahopetca, lopova in lažnivca od komunista.
ejga telek daj boš pa ti začel nastopat s svojim imenom?

böc

Majstr
1. avg 2007
2.390
451
83
A tebi pise v osebni Telex? A je to ime ali priimek?

Aja, pa folk, naj bo rdec, zelen, rumen al' crn, v teh krajih nima prevec rad (neo) fasistov, ze od nekdaj. Morda so sedaj od shoda v Gorici,se malo bolj obcutljivi.

@dsf: nisem imel nobenega posebno v mislih. Pa, ce dobis/se spomnis pravo ime, napisi me zanima o kom govoris.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Tole je pisal njegov oče Lado Ambrožič Novljan, komandant IX. korpusa, 15. februraja 1944 svoji prijateljici Nuši na Dolenjsko:

"Draga Nuša!
Z velikim veseljem sem prejel tvoje pismo iz novomeških krajev.
Sedaj sem precej daleč od vas in bi skoraj pozabil na one čase, ko sem bil še po vaših krajih partizan, toda so vezi in to prisrčne vezi, ki me vežejo na stare kraje, na stare znance, tovariše in tovarišice.
Vidim, da si postala pravi partizan. Samo nečesa se bojim, saj boš namreč postala krvoločna kor smo mi, stari rablji in morilci.
Sem pa prepričan, da bo tvoji in vsej naši krvoločnosti kmalu zadoščeno.
Težko čakaš, kaj?"

I

Izbrisan uporabnik #488

Neverjetno koliko naciklerofašizma imamo na forumu.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Ko bi ti videl šele lokalne fanatike, kako jih je krivilo, kot so tisti fašistki razmetali napisom z imenom komunističnega božanstva...naj si ga zabetonirajo (če seveda ne gre za poseg v naravo) in jim bo lahko vsakodnevno prihajalo ob pogledu nanj...za tigr pa najbrž še nikoli niso slišali, primorci pa taki

böc

Majstr
1. avg 2007
2.390
451
83
Ne na primorskem se nihce ni slsal za TIGR, se dobro, da jih lahko razsvetljuje preostal del Slovenije. Se dobro, da imamo/imajo ta forum kjer lahko preberejo

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Ko bi ti videl šele lokalne fanatike, kako jih je krivilo, kot so tisti fašistki razmetali napisom z imenom komunističnega božanstva...naj si ga zabetonirajo (če seveda ne gre za poseg v naravo) in jim bo lahko vsakodnevno prihajal4o ob pogledu nanj...za tigr pa najbrž še nikoli niso slišali, primorci pa taki

ti si bil poleg in to videl al spet lažeš?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
571 novinarjev se je razkropilo po bližnji vasi s kamerami inu mikrofoni v iskanju 'zavednih' slovencev, si potem lahko gledal na tv

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
tile ljubitelji napisa 'tito' očitno še niso slišali za tigr ali pa gre pač za komunistične fanatike, ki dajejo prednost ideologiji pred protifašističnim bojem
stupid-1.gif

böc

Majstr
1. avg 2007
2.390
451
83
morda si ti stvar obrnil kot hoces ti. Kot sem ze zgoraj napisal, bi "ti ljubitelji napisa 'tito'" oz fanatiki oz. kakor jih hoces poimenovati odreagirali enako v primeru, ce bi Italijani (pa tudi kdo drugi) prekladali kamnje ob cerkvi, na zidu itd .... ali pa poceli kaj podobnega.
Me zanima kako dolgo bi prekladali kamanje doma v Italiji.

Nazadnje urejeno: