Že od malih nog me učijo, da mislimo o mrtvih le dobro. S smrtjo se izenačijo tako ravni kot bogati, tako pošteni kot lopovi, tako visoki kot nizki, tako...Citat:
Uporabnik burst pravi:
@Telex.Citat:
Uporabnik dsf pravi:
zame je dober makaronar mrtev makaronar isto kot komunist, dober komunist je mrzel komunist.
A se bova tud nad tem pacijentom zgoraj kaj zgrazala? Jaz se! Ze dolgo! Pa ti?
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Od zdaj naprej bo na tistem hribu stal velik kip hrabrega partizana, ki je popolnoma sam po zgledu Bleka Stene, v težkem boju premagal 14 do zob oboroženih fašistov. Sledi državna proslava in slavnostni govornik iz Murgel doma.
Če govorimo o mrtvih le dobro, potem v tem vidim zgolj potrditev tistega, kar me vseskozi učijo.Citat:
Uporabnik burst pravi:
A ni škoda časa filozofirat???
A ti zamenjam par besed, da vidiš kaj je napisal, da boš lažje razumel svoj zorni kot, kako ima dsf prav?
"zame je dober Slovenec (schiavo) mrtev Slovenec (schiavo) isto kot kristjan, dober kristjan je mrzel kristjan."
A ti zdaj to še vedno izpade normalno?
Če se je Hrvat in hkrati pedofilski diktator broz boril za Slovensto je poleg zločinca tudi izdajalec svojega naroda. Podobno kot so narodni izdajalci komunisti, kateri so se med WW2 borili za Stalina v škodo lastnega naroda.Citat:
Uporabnik stieber pravi:
ksz...
rtv piše o oskrunjenih ''spomenikih slovenstva''...hm, meni se napis, ki slavi komunističnega diktatorja, ne zdi ravno spomenik slovenstva. Evropa pa je itak (izjema so naši 'severnokorejci') z resolucijo obsodila komunizem.
Pa da ne bo pomote...ne maram neofašistov.
če bi se za hitlera borili tako kot domobrančki pa nebi bili izdajalci...Citat:
Uporabnik telex pravi:
Če se je Hrvat in hkrati pedofilski diktator broz boril za Slovensto je poleg zločinca tudi izdajalec svojega naroda. Podobno kot so narodni izdajalci komunisti, kateri so se med WW2 borili za Stalina v škodo lastnega naroda.Citat:
Uporabnik stieber pravi:
ksz...
rtv piše o oskrunjenih ''spomenikih slovenstva''...hm, meni se napis, ki slavi komunističnega diktatorja, ne zdi ravno spomenik slovenstva. Evropa pa je itak (izjema so naši 'severnokorejci') z resolucijo obsodila komunizem.
Pa saj so se komunisti borili skupaj s Hitlerjem proti Slovenskemu narodu. Gestapovce so pričakali s podpisanim sporazumom in od gestapovce so se poslovili s podpisanim sporazumom o skupnem boju proti zaveznikom, če bi se izkrcali Jadranu. Vmes so pa zavzeto kradli in morili nemočne ženske, otroke, starce...Citat:
Uporabnik skala pravi:
če bi se za hitlera borili tako kot domobrančki pa nebi bili izdajalci...
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Pa saj so se komunisti borili skupaj s Hitlerjem proti Slovenskemu narodu. Gestapovce so pričakali s podpisanim sporazumom in od gestapovce so se poslovili s podpisanim sporazumom o skupnem boju proti zaveznikom, če bi se izkrcali Jadranu. Vmes so pa zavzeto kradli in morili nemočne ženske, otroke, starce...Citat:
Uporabnik skala pravi:
če bi se za hitlera borili tako kot domobrančki pa nebi bili izdajalci...
ježešna sedaj si me pa čisto zmešal... mene so učili da sta mela hitler pa stalin eno tako vojno kjer sta se spopadala...Citat:
Uporabnik telex pravi:
Uporabnik stieber pravi:
ksz...
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
je treba pa cloveka najprej ustreliti, obesiti in nato razcetveriti.
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
je treba pa cloveka najprej ustreliti, obesiti in nato razcetveriti ter zažgati, da ne bodo kosti odkopaval 70 let po tem. .
BRAVO!
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Kot rečeno je jager samovoljno vzel prostost civilistom kateri niso prekršili nobenega zakona . Za nagrado ni bil ovaden in ne kaznovan.