Citat:
Uporabnik Baltazar pravi:
Based on these observations, we conclude that the red layer of the red/gray chips we have discovered in the WTC dust is active, unreacted thermitic material, incorporating nanotechnology, and is a highly energetic pyrotechnic or explosive material.
Ali pa navadna rja. Dobro, da raziskujejo prah, pridobljen od naključnih ljudi, 7 let pozneje. Zelo kredibilno.
Še vedno, zakaj v celotni študiji ne povedo tiste spojine, ki naj bi jo našli? (da ne boš dvomil, sem celotno reč prebral, pa točnega podatka ni in ni)
Citat:
In koliko skrite tehnologije je v vojaški uporabi predno javnost zanjo zve?
Dobro, da niso vzrok našli v tehnologiji letečega krožnika iz Roosvelta.
Mislim, kako je lahko resna neka študija, ki za glavne "akterje" uporablja neke predpostavljene, nikoli dokazane snovi in tehnologije?
Citat:
Sicer pa lahko iščete odgovore na odprta vprašanja, ki jih uradna razlaga ne ponuja:
http://www.911independentcommission.org/questions.html
Ja ja, poznamo te strani ...
Glej, zadeva se je podrla sama vase brez dodatnih eksplozij. Ne vem, zakaj je to tako težko verjeti. Že ko sem gledal neposredni prenos, mi je bilo hitro jasno, da stolpa (vsaj tisti, ki je drugi doživel udarec in nato prvi padel) ne bosta dolgo zdržala pokonci (pa nisem rabil nobenega doktorata in preiskave). No, nisem se motil.
Za WTC7 so pa itak vsi čakali, kdaj bo padel. Kamere so bile nonstop usmerjene v njega, vsi so čakali skorajšno zrušenje, pa se je zgodilo kar nekaj ur pozneje, kot so sprva pričakovali. Seveda pa je narod glup, pa hitro pozabi, kaj je gledal po televiziji. No, zato pa nastanejo neki čudni filmi in razne
www.911....org strani.