Oblikuj si svojo srajco

nick

Pripravnik
3. sep 2007
131
0
16
s Calvin Klein nimam preveč dobrih izkušenj - meni so malo "premehke", ovratnik je kot pri kaksni poceni srajci.

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Jaz sem s svojo srajco zelo zadovoljen, če želiš, da je zlikana za prav jo moraš likat z nekoliko višjo temperaturo kot ostale. Mi je všeč, ker je material prijetno mehak za nosit ampak je tak konsistentno trd, da stoji ovratnik tako kot je treba, da ni kot iz papirja kot nekateri tudi dosti dražje srajce. Včeraj sam naročil še 2, tko, da poročam koliko časa bo spet trajalo. Customer support imajo pa u nulo. Pišeš in ti kmalu in korektno prijazno odgovorijo. Zadnjič sem probal v LJ 7camice in so prvo kot prvo po cca 70€ in navzgor, v tvoji številki ni vzorca, ki ga želiš, so kot iz papirja kot tiste cenene tanke srajce, pa tudi kroj mi ne prilega ne vem kako dobro. Skratka niso me navdušili. Tale iTailor pa zaenkrat zelo pozitivno preseneča. Ti pa srajco kar natlačijo v kaslc tko, da upam, da slučajno srajca ne izgine med dostavo. A je kdo že naročil obleko pri njih? A ti tudi obleko natlačilo v kaslc?
cool-1.gif
nee, valda dobiš listek pa greš ponjo na pošto...

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
pri številki lahko izbiraš ali po številki M, L, XL, XXL ALi pa poveš vsako dolžino posebej, kjer ti lepo teče razlaga in video posnetek kaj meriš. Torej rabiš dobesedno meter in se meriš. Še posebej pride prav če želiš širša ramena, dolžino, da ti ne leze iz hlač, pa da vseeno ni preširoka - varianta vreča krompirja.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.691
9.904
113
40
MB
jaz tudi že nekaj časa nosim eno, je fajn za nosit je pa res da se mučka precej
rolleyes-1.gif

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.262
338
83
Jaz sem tudi dobil iz itailor-ja nedavno srajci, zaenkrat zadovoljen. Mere sem ok izmeril, mogoče naslednjič kje kak centi spremenim, ampak to je perfekcionizem. Skratka pozitivno presenečen, z dostavo 40EUR, gor so mi napopali 19.90 EUR in je šlo čez carino normalno.

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.262
338
83
Si verjetno spregledal. Misliš t.im. ruski ovratnik. Pri ovratnikih imaš več strani le-teh na izbiro.

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
ksz... sem tudi jst dobil v kratkem tole srajco... še kar ok, mere so malo falili pa ok. kvaliteta zadovoljiva, samo za moj okus bom za 40 eur še vedno rajši šel v S-Oliverja po srajco. razlika je očitna in meni bolj odgovarja.