pa kaj je tu čudnega??? Še zmeraj se je bojišče očistilo oz. orožje pobralo. Kaj so z njim si lahko mislimo. Sem pa siguren, da so ga del odpeljali že zaradi tega, da vidijo kakšno orožje uporablja nasprotnik, s čim se brani, napada.... velik del so ga pa verjetno tudi uničili. Verjamem, da so ga del tudi pokradli. To, če na sliki vidiš vojaka, ki pobira puške po bojišču še ne pomeni, da je zdaj ta vojak trgoval z orožjem. Prav te vajaki so imeli tega že menda vrh glave.Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Za nekatere je bila to tudi nabiralna akcija, čigar plodove sedaj prodajajo vnuki in pravnuki. Nikoli mi ni bilo jasno, kako je lahko toliko nemške militarije v ZDA...
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Za nekatere je bila to tudi nabiralna akcija, čigar plodove sedaj prodajajo vnuki in pravnuki. Nikoli mi ni bilo jasno, kako je lahko toliko nemške militarije v ZDA...
Me zanima, kako dolg ban bom fasal za ta prispevek.
Očitno je nezaželjeno pisat o dejstvih, smetenje, če je od naših, pa ni problem.
Citat:
Uporabnik skala pravi:
letos sta bila al 44? na kateri strani?
Citat:
Uporabnik skala pravi:
letos sta bila al 44? na kateri strani?
zadnjič gledal eno oddajo kako so američani imeli dovolilnice da so z japonske vsak vojak pobral eno puško in en meč. potem se najdejo po ameriki taki 500 let stari meči ki so jih ropali.
Bla bla, kot večina tvojih "resnic" iz čudnih virov.Citat:
Uporabnik stieber pravi:
tega so se verjetno naučili pri tonetu svetini, ki je na mizi kot trofejo očitno imel lobanjo nemca, ki ga je ustrelil.
No no. Ne pozabimo na Ameriške junake, ki so nas s pomočjo Zaveznikov rešili pred brkatim norcem.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
O Američanih govorim, bili so totalni amaterji, brez izkušenj.
Citat:
Uporabnik pinkobalinko pravi:
A je kalašnikovka zgolj slučajno zelo podobna StG 44?