Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik KStoner pravi:
prav rad bi videl kako izgledajo takšna polepljena vrata
Zgleda cist ok, nekateri vzorci so meni celo lepsi od original... Naceloma pa pride cca 5€ za vrata, ima relief, za vrata potrebujes cca 10minut. Ni spricanja ali pacanja z vodo, ce vrata snames in delas na tleh je pa sploh simpl.
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik KStoner pravi:
prav rad bi videl kako izgledajo takšna polepljena vrata
Zgleda cist ok, nekateri vzorci so meni celo lepsi od original... Naceloma pa pride cca 5€ za vrata, ima relief, za vrata potrebujes cca 10minut. Ni spricanja ali pacanja z vodo, ce vrata snames in delas na tleh je pa sploh simpl.
Všeč mi je da se je tema razvila, sploh mi je všeč tvoja informacija easy glede cene 5€ na vrata... sicer tukaj na tej strani je cena 5eur za 2m kar pomeni, da se za 1 vrata potrebujeta dve roli tapete. Ampak to je še vedno ceneje kot tisto kar sem videl danes v bauhausu, cene so bile okoli 12-15eur za 2m tapete. Torej bi za cela vrata plačali vsaj 25eur medtem ko dobimo nova vrata (res da čip šit) za 30-40eur.
eazy, a kaj veš kje bi se dalo videti te tapete v živo? In kje si dobil tiste slike tapet, ker na njihovi strani jih ni...
V primeru, da se najdejo krila enakih dimenzij, ki imajo tudi višino pantov enako, potem je možno. Če se pri ključavnici še lahko kaj spreminja, je to pri pantih skoraj nemogoče kvalitetno narediti.Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Se da naredit tko da se menja samo vrata,stoki pa ostanejo enaki?
Furnirji so debelin od 0,05 (pet stotink) pa vse do 8 mm.Citat:
Uporabnik matofill pravi:
furnir 5mm to gre za dilo, ne pa furnir ???
To sem jaz tudi naredil, najprej sem mislil samo pobarvati ali oblepiti jeklene podboje, ter oblepiti krila ali pa mogoče zamenjati, pa se je izkazalo, da so obstoječi jekleni podboji preveč krivi, marsikatera vrata preširoka, panti prešvoh.Citat:
Uporabnik MatejSed1 pravi:
Prestaviti se da marsikaj, bi pa še vseeno priporočal kompletno menjavo vrat, saj vrat namreč ne boš menjal vsakih 5 let
Pa če že kupuješ vrata, ti priporočam kvalitetna notranja vrata in ne nekih nizkocenovnih za 150€.h