Obešanje perila in barve ščipalk

Odgovori na zastavljeno vprašanje

• Skupaj glasov
    171

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Stara mašina najbolj leti malo predno zariba
evil.gif

Ne vem zaka mi je ravno zdajle tole na pamet padlo :evil.......en problem......rečmo...mlajši ded pedena starejšo babo pod sabo in babo rukne......čist normalno je, da bo ded končal in šele pol dokončno ugotovil, da nekaj ne štima......
....in zaj problem......a je ded potem, pravno gledano, nekrofil? al kak se jim že reče
sprasujem se.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Teoretično ja..zato le merkaj, če se spravljaš kakšno pedenat- ker že ti si star dec, če predvidevamo potem, da si mlajši od babe, bo ona krepko v nekroznih letih
tongue-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.164
6.973
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:

Jaz svoje perilo (kar ga ni za enkratno uporabo
wink-1.gif
) obesim na stojalo (brez kljukic) in ga diskretno postavim v temen kot sobe. Pa še diši lepo.
Pa upam da so rolete dol in okna zaprta da sosedje ne vidijo in vohajo mehčalca.
Garantirano imaš po prvi zimi pobarvane stene. S plesnijo.

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Menda ne misliš, da sem nora?
bonk.gif

Saj veš, da balon tudi poči, kadar postane preveč trd....
evil.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Mamca
roza.gif
mene resno skrbi zate, to so hude obremenitve za tvoja leta
ti bi rabla kej bolj umirjenega
tongue-1.gif

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Runo pravi:
Ker moja meni, da njeno obešanje ni preveč natančno, jaz pa menim obratno, me zanima, kakšno je stanje na Alterju.
smile-1.gif

Ko obešate perilo, ali pazite, da ima vsak kos perila po dve ščipalki enake barve (pri štumfih dva štumfa enako barvnih ščipalk) oziroma ali celo pazite, da so ščipalke barvno usklajene s perilom?

cool-1.gif

Res čudna tema.
sprasujem se.gif

Važno, da ti ženska pere in obeša perilo, v drugo se ne vtikaj. Kupi ji raje sušilni stroj...

Ne vtikam se v to. Naj dela, kar ji paše. Fasciniralo me je zgolj njeno opozorilo, naj poskušam ščipalke razvrščati po barvah.

Očitno je njeno početje na alterju v manjšini.
cheer.gif

Aja, pa nima OKM, ker trdi, da cot sploh ni treba likat, če jih ob obešanju dobro nategneš.
stupid-1.gif

EkoKaprica

Pripravnik
4. mar 2014
388
22
18
www.ogrevanje-hlajenje.net
Mislim, daima veliko žensk svoje fore glede obešanja perila. Tudi jaz imam svoj sistem - nogavice, sp. perilo na en konec, brisače, majice skupaj itd. Predvsem,d a je lažje pobiranje in sortiranje. Tudi z barvami kljukic sem se na začetku ukvarjala, potem pa spoznaš, da so v še pomembnejše stvari življenju.