Oakley ocala, najvecja izbira?

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Kje v LJ z okolico imajo na zalogi najvec oakley spegel? Imam par modelov za sprobat, ce mi pasejo na surlo. Na slepo prek neta ne bi narocal.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ti k mas mejhno pixno, ti bo vecina modelov pasala.. Lahko skor mirno narocis prek neta
smile-1.gif

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Ne bo slo! Finta je, da imam narastisce nosu precej visoko in mi skoraj vsa ocala stojijo napol cela. Res tezko najdem nekaj, da je v nosnem predelu dovolj siroko, da se spegli nizje zicnejo na nos. :p

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Jaz imam pa ozek koren nosa, imam pa vecino oakleyu na trapalnicah al pa na licih
crazy1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ksz

jst ne bi bil jst, če ne bi pri vsaki stvari zakompliciral
smile-1.gif
!
Želim imeti Oakley Jawbone cele črne s polarizacijmi stekli.

Cele črne z navadnimi stekli se da dobit. Original polarizacijske dokupit pa ne (je pa kup "ponaredkov").
Oz neki sem našel baje original, vendar je potem komplet toliko drag, kot custom made očale = 280usd
frown-1.gif
(

Bom res mogu dat tolk za očala?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
ksz

jst ne bi bil jst, če ne bi pri vsaki stvari zakompliciral
smile-1.gif
!
Želim imeti Oakley Jawbone cele črne s polarizacijmi stekli.

Cele črne z navadnimi stekli se da dobit. Original polarizacijske dokupit pa ne (je pa kup "ponaredkov").
Oz neki sem našel baje original, vendar je potem komplet toliko drag, kot custom made očale = 280usd
frown-1.gif
(

Bom res mogu dat tolk za očala?

amm.. :

a) kupis custom made
b) kupis crne, pa potem dodatno kupis polarizirane lece (v Jawbonih se jih da menjat).
c) si malo kreativen, nedolgocasen in vzames se kaj drugega, kot je crno-crn combo
grin1.gif

Imam dvoja ocala s polarizacijo in dvoja brez in, ce iskreno povem je meni osebno, skoraj bolj minus kot ne. Tisti plusi, ki prinasa polarizacija (odbijanje svetlobe) so tako-tako. Ce se svetloba posteno odbija in seka v oci, ti tudi polarizacija ne pomaga prav dosti. Za neko polovicenje so pa dovolj navadna stekla. Minusi so pa, da v danasnjem casu, kjer so vsepovsod LCD zasloncki, nic ne vidis na njih, kar me hudo moti. Govorim za obicajno uporabo, da se ne bo zdaj nasel nekdo, ki je 76 let ze na ladji in mu brez polarizacije na morju ni za bit.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
a) mal velik mi je, zato hvatam krivine:)
b) kot sem že rekel, je tako kupovanje cenovno enako custom made
c) sem že imel pisane(modre) očale, sedaj bi pa rad imel nekaj bolj umirjenega in ne tako upadljivega.

Hm, uff.. vidiš tole glede zaslončkov pa nisem vedel.
Imaš recimo kak primer, na katerih zaslončkih te to moti? (telefon, navigacija, števc na biciklu-tukaj moti??)

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
b) Ja.. okol 70-80€ so dodatne lece, mislim da. Ni pocen, res je.
c) Ja, samo Jawbone so sportni model (saj vidis, da so po vecini same divje barve), ce isces neki kao umirjeno eleganco, vzami pol raj crne Holbrook, Plaintiff al pa Dispatch, mogoce se Jupiter Squared..

V avtu in na stevcu za bicikl (monokrom zaslon, radio, klima, stevec) pod kotom nisem nic videl, ce sem direkt gledal so se komajda cifre videle (vogali zaslona izgledajo, kot da so skurjeni). Na barvnih LCD-jih se sicer vidi dokaj OK, samo barve "plavajo", enkrat je viola, malenkost obrnes glavo je zelen, pol mal moder.. Izjemno motece, vsaj meni.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
to je pol res brezveze se ubijat za polarizacijske. zgleda, da si mi prišparal kr neki dnarja in časa:))

se tut drugač bolj športno oblačim in imam ena očala za vse priložnosti, tko da bodo kr jawbone - black:) Nekak mi ni po sred lj s flourescentnimi barvami za hodet:) če bi jih imel samo za športa pa bi pa vzel kej bolj odpulenga:)

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Jah, men je brezveze polarizacija
smile-1.gif

No ja, stvar okusa. Meni so crne predolgocasne in vsakdanje. Imam rad kej odbitga
smile-1.gif

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Jaz sem jih imel ampak jih nikoli več ne kupit. Katastrofa od očal, se mi je okvir zlomil (palčka) in sem hotel zamenjat pa ni šlo.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Huh...pa je konkreten frame, si se moral pa gor usest.
smile-1.gif

Sam nosim še ene take ampak ne prav rad....pogrešem Ducati Julietke in Black iridium polarized šipcam.
cry12bpy.gif

Spraskane mam pa rdeče gumice za ušesa so res unobtainium.
hysterical-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Imas vedno neposredno pred ocmi zasloncke?
smile-1.gif

Dvomim.. polarizacija je kul za smucanje, pa ce si veliko na vodi.. drugace je IMHO brezveze.