Nuvi na motorju

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.313
19
38
MB
Pozdravjleni

Prosim če mi lahko svetujete katerega Nuvija bi kupil za na motor. Pogoj je, da bi imel priklop za slušalke in da bi lahko pod čelado poslušal govorna navodila, ker dostikrat se ne vidi dobro na ekran. V bistvu bi ga večino časa samo poslušal.
Seveda da je najceneja kar se da, ker vseh ostalih stvari ne rabim.
Zumoti so absolutno predragi.

Nazadnje urejeno:

Bakki33

Fizikalc
8. dec 2007
426
71
28
Katerikoli Nuvi. Kupiš ustrezen nosilec na bilanci. Lahko odprtega, ali pa takšnega, ki ima mehak etui. Ali pa ga daš v žep, saj ga boš itak samo poslušal, si rekel...

Jaz sem izbral drugo možnost...

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.313
19
38
MB
Citat:
Uporabnik Bakki33 pravi:
Katerikoli Nuvi. Kupiš ustrezen nosilec na bilanci. Lahko odprtega, ali pa takšnega, ki ima mehak etui. Ali pa ga daš v žep, saj ga boš itak samo poslušal, si rekel...

Jaz sem izbral drugo možnost...
Ja vse te stvari so mi jasne. Iščem samo enega enostavnega, poceni Nuvija ki ima priklop za slušalke

I

Izbrisan uporabnik #488

Nuvi 550 kolikor mi je znano nima izhoda za slušalke.

Izhod je imela stara serija 3 in 6, pa tudi nova 7 ga ima.

Serija 2 in 5 pa ga nimata.

Glede na to, da je Zumo predrag, ti ostane od novih modelov le nuvi 765, ki pa ima tudi BT ali pa nabavi model 760 za male pare na kakšni bolhi. Ne pozabiti tudi na napajanje, kabl za Garmina, ki se priklopi na akumulator je okoli 30 EUR.

nepomembnez

Pripravnik
9. jan 2009
514
0
16
Če boš ga samo poslušal (nuvija), se boš hitro znašel v jarku, ker se večkrat zgodi, da reče zavijte desno, ko je potrebno zaviti levo. Boljše je gledat na navigacijo, je bolj točno.